Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικές ΤάσειςΈρευνες-ΜελέτεςΠρωτιά για την Horwath στον κλάδο των συμβούλων Τουρισμού, Ξενοδοχείων & Αναψυχής

Πρωτιά για την Horwath στον κλάδο των συμβούλων Τουρισμού, Ξενοδοχείων & Αναψυχής

Πρωτιά για την Horwath στον κλάδο των ειδικευμένων συμβούλων Τουρισμού, Ξενοδοχείων & Αναψυχής σε παγκόσμιο επίπεδο με πάνω από 150 εξειδικευμένα στελέχη που δραστηριοποιούνται μέσω 54 γραφείων σε 29 χώρες […]

Πρωτιά για την Horwath στον κλάδο των ειδικευμένων συμβούλων Τουρισμού, Ξενοδοχείων & Αναψυχής σε<...> παγκόσμιο επίπεδο με πάνω από 150 εξειδικευμένα στελέχη που δραστηριοποιούνται μέσω 54 γραφείων σε 29 χώρες περιλαμβανομένης και της Ελλάδας, μέσω της JBR Hellas.

Στη δεύτερη θέση είναι ο όμιλος της HVS με 128 εξειδικευμένους συμβούλους σε 19 γραφεία σε 9 χώρες που όμως δεν περιλαμβάνουν την Ελλάδα. Οι διεθνείς ελεγκτικές – λογιστικές εταιρίες που προσφέρουν ανάλογες υπηρεσίες, συνήθως απασχολούν έως 30 ειδικευμένα στελέχη με έδρα σε 1 ή 2 γραφεία σε μεγάλα χρηματοοικονομικά κέντρα π.χ. Αγγλία, ΗΠΑ.

Το μέγεθος της Horwath αντικατοπτρίζει την ιστορία της αφού ο όμιλος ξεκίνησε από την Horwath & Horwath το 1916 στη Νέα Υόρκη, όταν οι αδερφοί Horwath ανέπτυξαν το “Ενιαίο Σύστημα Λογιστικής για τα Ξενοδοχεία”. Το σύστημα αυτό είναι το διεθνές πρότυπο του ξενοδοχειακού κλάδου. Απόρροια αυτής της εξειδίκευσης είναι το σύγχρονο δίκτυο εξειδικευμένων συμβούλων της Horwath.

Όπως δήλωσε ο Γενικός Διευθυντής της εταιρίας JBR Hellas κ. Aρης Ίκκος “στη συνάντηση του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Τουρισμού, Ξενοδοχείων και Αναψυχής της Horwath, στα πλαίσια του κορυφαίου παγκόσμιου Συνεδρίου “International Hotel Investment Forum” που έγινε στο Βερολίνο στις 16 έως 18/03/04, εξετάσθηκε ο ρόλος της Horwath στους τομείς αυτούς και διαπιστώθηκε:

  • η μοναδική θέση της να υποστηρίξει αποτελεσματικά τους ταχύτατα αναπτυσσόμενους κλάδους τουρισμού, ξενοδοχείων και αναψυχής. Αυτό οφείλεται στο μέγεθος του δικτύου της, που προσφέρει μοναδικά πλεονεκτήματα για τους πελάτες της, λόγω λεπτομερούς γνώσης των τοπικών αγορών και ταυτόχρονης βαθιάς κατανόησης των διεθνών τάσεων.
  • ως αποτέλεσμα, η ανάπτυξη της Horwath στους κλάδους αυτούς ήταν 30% για το 2003.

Επίσης αποφασίσθηκε το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο να συναντάται 3 φορές ετησίως ώστε να γίνεται στενή παρακολούθηση των εξελίξεων και ανταλλαγή απόψεων στους τομείς Τουρισμού, Ξενοδοχείων και Αναψυχής.”

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024