Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΣυμβουλές της Ε.Κ.ΠΟΙ.ΖΩ. για τα χριστουγεννιάτικα ταξίδια
Χριστουγεννιάτικες αγορές σε εποχή κρίσης

Συμβουλές της Ε.Κ.ΠΟΙ.ΖΩ. για τα χριστουγεννιάτικα ταξίδια

Η Ε.Κ.ΠΟΙ.ΖΩ. θεωρεί σκόπιμο να υπενθυμίσει στους καταναλωτές κάποια σημεία που πρέπει να προσέξουν, ώστε να αποφύγουν παγίδες, περιττά έξοδα, αλλά και πιθανές ταλαιπωρίες μετά. Έτσι, συμβουλεύει ότι, καθώς αυτή την εποχή υπάρχει πληθώρα προσφορών από μεγάλες εταιρείες, όπως μεταξύ άλλων…

Η Ε.Κ.ΠΟΙ.ΖΩ. θεωρεί σκόπιμο να υπενθυμίσει στους καταναλωτές κάποια σημεία που πρέπει να προσέξουν<…>, ώστε να αποφύγουν παγίδες, περιττά έξοδα, αλλά και πιθανές ταλαιπωρίες μετά.

Έτσι, συμβουλεύει ότι, καθώς αυτή την εποχή υπάρχει πληθώρα προσφορών από μεγάλες εταιρείες, όπως μεταξύ άλλων ταξιδιών, ξενοδοχείων, κ.λπ. πρέπει οι καταναλωτές να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί στην αξιολόγηση των αναγκών τους, στις οικονομικές τους δυνατότητες και στο τι έγγραφα υπογράφουν. Ακόμη, να αποφεύγουν να αγοράζουν με πιστωτικές κάρτες. Αν ωστόσο οι καταναλωτές τις χρησιμοποιήσουν, να προσέξουν ιδιαίτερα τους όρους πληρωμής (αριθμό δόσεων, ποσό κάθε δόσης, επιτόκιο, έγκαιρη εξόφληση, κ.λπ.).

Επίσης, να προσέξουν ιδιαίτερα στη χρήση της πιστωτικής τους κάρτας, καθώς ελλοχεύουν πολλοί κίνδυνοι στο συνωστισμό των ημερών.

Συμβολεύει ακόμη να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί όταν βλέπουν υπερβολικά χαμηλές τιμές και, τέλος, να παίρνουν και να φυλάσσουν τις αποδείξεις για ό,τι αγοράζουν.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

Ετικέτες
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024