Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικές ΤάσειςFITUR LGBT+: Οι νέες τουριστικές τάσεις και οι διεθνείς προορισμοί «θα συναντηθούν» στη Μαδρίτη
Διεθνής Τουριστική Έκθεση

FITUR LGBT+: Οι νέες τουριστικές τάσεις και οι διεθνείς προορισμοί «θα συναντηθούν» στη Μαδρίτη

Fitur Madrid

Η ενότητα FITUR LGBT+ θα ξεκινήσει επίσημα την Τετάρτη 18 Ιανουαρίου. Η Πέμπτη 19 και η Παρασκευή 20 του μήνα θα είναι αφιερωμένες σε εθνικούς και διεθνείς προορισμούς, με στόχο την τόνωση και την αναζωογόνηση του τουρισμού

Στα πλαίσια της διεθνούς έκθεσης FITUR, που θα πραγματοποιηθεί στις 18 – 22 Ιανουαρίου 2023, στο IFEMA MADRID, θα λάβει χώρα για πρώτη φορά η ενότητα FITUR LGBT+.

Όπως συνηθίζεται στην έκθεση και η εν λόγω ενότητα θα περιλαμβάνει μια σειρά από ομιλίες και παρουσιάσεις για την ανάπτυξη διαφορετικών θεμάτων με στόχο την αναζωογόνηση του τουρισμού και την προώθηση της ποικιλομορφίας των διαφορετικών προορισμών. «Love to travel» θα είναι το θέμα της έκθεσης.

Στα πλαίσια τη ενότητας FITUR LGBT+, οι ομιλιτές θα σταθούν στις προτιμήσεις και τα κίνητρα των ταξιδιωτών της κοινότητας LGTB+, τις βέλτιστες πρακτικές στον τουρισμό χωρίς αποκλεισμούς και τις νέες τουριστικές τάσεις που δεν αποκλείουν κανένα. Επίσης θα παρουσιάσουν και μια πληθώρα προορισμών και τουριστικών προτάσεων που είναι LGTB+ friendly.

Η ενότητα FITUR LGBT+ θα ξεκινήσει επίσημα την Τετάρτη 18 Ιανουαρίου. Η Πέμπτη 19 και η Παρασκευή 20 του μήνα θα είναι αφιερωμένες σε εθνικούς και διεθνείς προορισμούς, με στόχο την τόνωση και την αναζωογόνηση του τουρισμού.

Προορισμοί και εταιρείες

Στην έκθεση θα παρευρεθούν εκπρόσωποι  από τουριστικούς προορισμούς και φορείς όπως Μαδρίτη, Γκραν Κανάρια, Ίμπιζα, Εξτρεμαδούρα, Euskadi, Castilla-La Mancha, Σαραγόσα, Ανδαλουσία, Τορεμολίνος, Comunidad Valenciana, Μαϊάμι, Μπουένος Άιρες, Loottis, Gran Muthu Rainbow, Bolleras J Global Project, Η Asoc., η Diversa Global και το Ισπανικό Δίκτυο Προορισμών για την Ποικιλομορφία LGTBI, μεταξύ άλλων, θα συζητήσουν τα θέματα που προκύπτουν από τον διεθνή τουρισμό, τη στρατηγική θεσμικού τουρισμού, τον αθλητισμό χωρίς αποκλεισμούς, το metaverse και τον γαμήλιο τουρισμό.

Θα εξεταστούν επίσης βασικά ζητήματα όπως οι προκλήσεις των μέσων ενημέρωσης, η ψηφιοποίηση στον ΛΟΑΤ+ Τουρισμό, η βιωσιμότητα και τα νέα οικογενειακά μοντέλα.

Τέλος, το Σαββατοκύριακο (Σάββατο 21 και Κυριακή 22 Ιανουαρίου) θα προσφέρονται ποικίλες παραστάσεις και δραστηριότητες για το ευρύ κοινό.

TraveldailyNews Greece & Cyprus | + Άρθρα

Στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης, δημοσιογράφος σε καθημερινές e-εφημερίδες και απόφοιτη του τμήματος δημοσιογραφίας και ΜΜΕ του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

29/03/2024
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024