Τελευταία νέα
ΑρχικήΟργανωτές ΤαξιδιώνTour OperatorsKuoni: Η Ελλάδα 4ος πιο δημοφιλής προορισμός για μήνα του μέλιτος στον κόσμο
Γαμήλιος τουρισμός

Kuoni: Η Ελλάδα 4ος πιο δημοφιλής προορισμός για μήνα του μέλιτος στον κόσμο

Ο οργανισμός τουρισμού πολυτελείας Kuoni ανέλυσε πάνω από 445 hashtags προορισμών στο TikTok για να αποκαλύψει τους πιο δημοφιλείς για το μήνα του μέλιτος. Οι Μαλδίβες, η Ιταλία και το Μπαλί είναι οι κορυφαίες τοποθεσίες με σχεδόν 10 εκατ. προβολές. Η Ελλάδα είναι 4η στον κόσμο, ενώ στη 2η θέση των ευρωπαϊκών προορισμών είναι η Σαντορίνη, με πάνω από 127.000 προβολές.

Με τον γαμήλιο τουρισμό να έχει επιστρέψει πλήρως σε δράση και τα ταξίδια να είναι ξανά ανοιχτά για πολλούς, ο ταξιδιωτικός οργανισμός Kuoni αποκάλυψε τους δημοφιλείς προορισμούς για μήνα του μέλιτος σε όλο τον κόσμο.

Οι Μαλδίβες βρίσκονται στην κορυφή της λίστας ως ο πιο δημοφιλής προορισμός για μήνα του μέλιτος. Με 3,5 εκατ. προβολές με το hashtag #Maldiveshoneymoon, που παρουσιάζουν ιδιωτικές βίλες στο νερό, εκλεκτά γεύματα στην παραλία και κορυφαία σπα, αποτελούν τον κορυφαία trendy προορισμός διακοπών για μήνα του μέλιτος.

Στη δεύτερη θέση βρίσκεται η Ιταλία, με 3,3 εκατ. προβολές, ενώ το Μπαλί, η Ελλάδα και η Αντίγκουα & Μπαρμπιούντα συμπληρώνουν την πρώτη πεντάδα της κατάταξης.

Το Top10 των χωρών για γαμήλιο ταξίδι

  1. Μαλδίβες
  2. Ιταλία
  3. Μπαλί
  4. Ελλάδα
  5. Αντίγκουα & Μπαρμπιούντα
  6. Μαλαισία
  7. Μεξικό
  8. Ην. Βασίλειο
  9. Ντουμπάι
  10. Κόστα Ρίκα

Οι κορυφαίοι ευρωπαϊκοί προορισμοί για μήνα του μέλιτος
Η εμβληματική “πόλη της αγάπης”, το Παρίσι, είναι ο κορυφαίος ευρωπαϊκός προορισμός, με 388.300 προβολές στο TikTok, όπου τα ζευγάρια μοιράζονται βίντεο από τα εκθαμβωτικά φώτα του Πύργου του Άιφελ ανάμεσα σε πολλά άλλα ρομαντικά τοπόσημα της πόλης. Στη δεύτερη θέση βρίσκεται η Σαντορίνη, “με το ελληνικό νησί να συγκεντρώνει περισσότερες από 127.000 προβολές σε βίντεο, πολλά από τα οποία καταγράφουν τα μαγευτικά καταγάλανα νερά και τα όμορφα εστιατόρια με θέα στη θάλασσα το ηλιοβασίλεμα”.

Η Ιταλία φιλοξενεί τρεις από τους πέντε κορυφαίους προορισμούς για μήνα του μέλιτος, με το Ποζιτάνο, τη Ρώμη και την Ακτή Αμάλφι. Η πρωτεύουσα της χώρας, Ρώμη, χαρακτηρίζεται ως ο τέταρτος πιο δημοφιλής προορισμός, με 78.700 προβολές στο TikTok.

Το Top10 των γαμήλιων ταξιδιών στην Ευρώπη

  1. Παρίσι, Γαλλία
  2. Σαντορίνη, Ελλάδα
  3. Ποζιτάνο, Ιταλία
  4. Ρώμη, Ιταλία
  5. Ακτή Αμάλφι, Ιταλία
  6. Τοσκάνη, Ιταλία
  7. Αμβούργο, Γερμανία
  8. Βερολίνο, Γερμανία
  9. Μόσχα, Ρωσία
  10. Βενετία, Ιταλία

Η Kuoni ανέλυσε δεδομένα του TikTok για hashtags σχετικά με τον μήνα του μέλιτος σε περισσότερους από 445 προορισμούς, συμπεριλαμβανομένων χωρών, πόλεων, πολιτειών και περιοχών σε όλο τον κόσμο, εξετάζοντας τις προβολές για #[destination]honeymoon, για το ποιος προορισμός έχει τον μεγαλύτερο αριθμό προβολών στην εφαρμογή. Στη συνέχεια, οι προορισμοί ταξινομήθηκαν με τη σειρά των περισσότερων παρακολουθήσεων, ώστε να αποκαλύψουν τις δημοφιλείς τοποθεσίες. Τα δεδομένα είναι επικαιροποιημένα έως τον Σεπτέμβριο του 2022.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024