Τελευταία νέα
ΑρχικήΕκθέσειςΟ νέος πρόεδρος της κριτικής επιτροπής των Tourism Awards 2022
Εκδηλώσεις

Ο νέος πρόεδρος της κριτικής επιτροπής των Tourism Awards 2022

Στην ένατή τους διοργάνωση, τα βραβεία-θεσμός του κλάδου συνεχίζουν σταθερά να αναδεικνύουν τους πρωτοπόρους και τους καινοτόμους του ελληνικού τουρισμού. Η προθεσμία για την υποβολή υποψηφιοτήτων είναι η 21 η Ιανουαρίου 2022.

Μετά από μία μακρόχρονη θητεία στο ρόλο της προέδρου της κριτικής επιτροπής των Tourism Awards , η καταξιωμένη δημοσιογράφος Μάγια Τσόκλη παραδίδει την σκυτάλη στον Αλέξανδρο Αγγελόπουλο, Διευθύνων Σύμβουλο της Aldemar Resorts: “Μετά από έξι χρόνια στην προεδρία της κριτικής επιτροπής του θεσμού των Tourism Awards,  παραδίδω με μεγάλη χαρά τη θέση στον Αλέξανδρο Αγγελόπουλο, έναν άνθρωπο που αποδεδειγμένα μάχεται αποτελεσματικά, με όραμα, ιδέες και πάθος για ένα νέο κεφάλαιο στον Ελληνικό Τουρισμό. Οι προκλήσεις είναι χωρίς αμφιβολία πολλές, το ίδιο μεγάλη όμως είναι πια και η γνώση, και πολλοί πλέον οι εμπνευσμένοι άνθρωποι που συμβάλλουν προς αυτή τη κατεύθυνση. Είμαι σίγουρη ότι ο θεσμός των Tourism Awards θα συνεχίσει αναζωογονημένος και με νέες κατευθύνσεις το χρήσιμο έργο του, και ως μέλος πια της επιτροπής, θα έχω την ικανοποίηση να το καμαρώσω. Ευχαριστώ από καρδιάς τον Μιχάλη Μπούσια, την Ισαβέλλα Ζαμπετάκη και την Κατερίνα Δρόσου για τη φιλία και τη γόνιμη συνεργασία μας. Καλή αρχή  στον νέο πρόεδρο, καλή επιτυχία στους φετινούς υποψήφιους“.

Ο Αλέξανδρος Αγγελόπουλος, πρόεδρος της κριτικής επιτροπής των Tourism Awards 2022 υπογραμμίζει τη σημασία της σύνδεσης του τουρισμού με την κοινωνία, την οικονομία και το περιβάλλον ενώ οι ανανεωμένες κατηγορίες των βραβείων επίσης υπογραμμίζουν τις παραπάνω σχέσεις: “Mε μεγάλη χαρά αποδέχτηκα την τιμητική πρόσκληση να προεδρεύω της κριτικής επιτροπής των Tourism Awards, των βραβείων-θεσμός, διαδεχόμενος μάλιστα τη Μάγια Τσόκλη, μια εξαιρετική πρόεδρο και μια μοναδική γυναίκα του σύνθετου κλάδου του τουρισμού. Βρισκόμαστε σε μια κομβική συγκυρία, καθώς οι τρέχουσες συνθήκες και προκλήσεις μας οδηγούν νομοτελειακά στη μεταστροφή του τουρισμού. Καλούμαστε, λοιπόν, να στραφούμε και να επικεντρωθούμε άμεσα στο νέο μοντέλο του τουρισμού όπου πρωτοστατεί η φιλοξενία, η ποιότητα ζωής και η επανατοποθέτηση ανθρώπου και περιβάλλοντος στο επίκεντρο των επιλογών των επιχειρήσεων. Οι άρρηκτες διασυνδέσεις του τουρισμού με την κοινωνία και την οικονομία είναι πλέον σε όλους ολοφάνερες. Επομένως μιλάμε για την Οικονομία της Φιλοξενίας, η έννοια της οποίας διαφαίνεται και μέσα από την ευρύτητα των ίδιων των Tourism Awards. Με όραμα τη συνεχή εξέλιξη του κλάδου μας εν συνόλω, εύχομαι καλή επιτυχία σε όλους τους υποψήφιους“.

Στην ένατή τους διοργάνωση, τα βραβεία-θεσμός του κλάδου συνεχίζουν σταθερά να αναδεικνύουν τους πρωτοπόρους και τους καινοτόμους του ελληνικού τουρισμού. Η προθεσμία για την υποβολή υποψηφιοτήτων είναι η 21 η Ιανουαρίου 2022.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

21/02/2024
20/02/2024
19/02/2024
16/02/2024
15/02/2024
14/02/2024