Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικές ΤάσειςΟι 10 καλύτερες εταιρείες για εργασία στην Ελλάδα – Τρεις τουριστικές στη λίστα
Εργασιακά

Οι 10 καλύτερες εταιρείες για εργασία στην Ελλάδα – Τρεις τουριστικές στη λίστα

Στο top 10 των καλύτερων work place βρίσκονται τρεις τουριστικές επιχειρήσεις.

Η παγκόσμια έρευνα Employer Brand εξέτασε τους εργοδότες στην Ελλάδα και ανέδειξε -με βάση συγκεκριμένα κριτήρια- τους ελκυστικότερους εξ’ αυτών.

Η έρευνα αποτελεί έναν πρακτικό οδηγό για τις επιχειρήσεις, στο σχεδιασμό και στην υλοποίηση των στρατηγικών τους για την προσέλκυση και διατήρηση ταλέντων, παρέχοντας χρήσιμες και αξιόπιστες πληροφορίες σχετικά με τα κριτήρια προτίμησης των δυνητικών υποψηφίων από ένα νέο εργασιακό περιβάλλον και παρουσιάζοντας τους παράγοντες που καθορίζουν τους εργοδότες επιλογής, ως προς την ελκυστικότητα και την αναγνωρισιμότητα.

Οι 10 πιο ελκυστικοί εργοδότες

Για πρώτη φορά στη λίστα με τους κορυφαίους εργοδότες του 2023, βρίσκονται τρεις επιχειρηματικοί όμιλοι, οι οποίοι κατάφεραν να σκαρφαλώσουν προς τη κορυφή, σε μόλις λίγους μήνες.

Συγκεκριμένα στην τρίτη θέση βρίσκεται η Aegean Airlines, η οποία κατέγραψε μια σημαντική άνοδο. Στην 7η βρίσκεται η LAMPSA Hotels, στο χαρτοφυλάκιο της οποίας βρίσκονται τα ξενοδοχεία Μεγάλη Βρετανία, King George και Sheraton Rodos. Ενώ για πρώτη φορά στη 10αδα βρέθηκε το Costa Navarino.

  1. Παπαστράτος
  2. ΙΟΝ
  3. Aegean Airlines
  4. Intralot
  5. ELPEN, η οποία κέρδισε τέσσερις θέσεις σε σχέση με το προηγούμενο έτος
  6. Σκλαβενίτης
  7. LAMPSA Hotels
  8. Τράπεζα της Ελλάδας
  9. Βιομηχανία Παπαδοπούλου
  10. Costa Navarino
TraveldailyNews Greece & Cyprus | + Άρθρα

Στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης, δημοσιογράφος σε καθημερινές e-εφημερίδες και απόφοιτη του τμήματος δημοσιογραφίας και ΜΜΕ του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024