Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικές ΤάσειςSiteMinder: Οι ΗΠΑ “hot” προορισμός το φετινό καλοκαίρι
Έρευνα

SiteMinder: Οι ΗΠΑ “hot” προορισμός το φετινό καλοκαίρι

  • hotel booking

Αύξηση 40% των διεθνών ταξιδιωτών στα ξενοδοχεία στις ΗΠΑ φέτος το καλοκαίρι.

Νέα έκθεση από τη SiteMinder αποκαλύπτει σημαντική αύξηση των διεθνών αφίξεων στις ΗΠΑ αυτό το καλοκαίρι, με το 40% των κρατήσεων καταλυμάτων να προέρχεται από ξένους επισκέπτες, από 24% πέρυσι.

Η έκθεση “SiteMinder’s Hotel Booking Trends – Summer 2024 Edition”, μελετά τις κρατήσεις ξενοδοχείων που έγιναν για διαμονή μεταξύ Ιουνίου και Αυγούστου, σε 10 από τις μεγαλύτερες τουριστικές αγορές στο βόρειο ημισφαίριο, συμπεριλαμβανομένων των ΗΠΑ, καθώς και της Αυστρίας, του Καναδά, της Γαλλίας, της Ιταλίας και του Μεξικού , την Πορτογαλία, την Ισπανία και το Ηνωμένο Βασίλειο. Το SiteMinder’s Hotel Booking Trends – Summer 2024 Edition βασίζεται στα δεδομένα κρατήσεων της πλατφόρμας της SiteMinder, η οποία πέρυσι διεκπεραίωσε περισσότερες από 120 εκατ. κρατήσεις, αξίας άνω των 50 δισ. δολ. σε έσοδα για τα ξενοδοχεία της.

Οι επισκέπτες των ΗΠΑ μένουν περισσότερες μέρες στον προορισμό

Εντός των ΗΠΑ, τα στοιχεία δείχνουν ότι:

  • Οι διεθνείς αφίξεις έχουν επιταχυνθεί. Ενώ οι διεθνείς αφίξεις αναμένεται να αυξηθούν κατά 10% ετησίως σε ολόκληρο το ημισφαίριο, προβλέπεται να αυξηθούν κατά 16% στις ΗΠΑ, σημειώνοντας τη δεύτερη μεγαλύτερη αύξηση σε οποιαδήποτε χώρα, μετά μόνο το Μεξικό.
  • Οι ταξιδιώτες έχουν κάνει κράτηση για τη διαμονή τους εκ των προτέρων. Ο μέσος χρόνος έχει αυξηθεί σε 139 ημέρες, από 134 ημέρες το 2023.
  • Η μέση ημερήσια τιμή (ADR) μειώθηκε κατά 3%, από 338 δολ. το περασμένο καλοκαίρι σε 328 δολ. φέτος. Από όλες τις χώρες που περιέχονται στην αναφορά της SiteMinder, αυτό σημαίνει τη μόνη ετήσια μείωση στις καλοκαιρινές τιμές.
  • Η διάρκεια της διαμονής έχει παραταθεί, με τους επισκέπτες να έχουν κατά μέσο όρο 2,11 διανυκτερεύσεις, σε σύγκριση με 2,07 διανυκτερεύσεις το 2023.

Ο Jason Lugo, αντιπρόεδρος Αγορών για την Αμερική στο SiteMinder, λέει ότι τα ευρήματα σηματοδοτούν ένα “δυνατό” καλοκαίρι για την αγορά φιλοξενίας των ΗΠΑ. “Το καλοκαίρι έφτασε και ενώ οι ντόπιοι ταξιδιώτες εξακολουθούν να αποτελούν την πλειοψηφία των επισκεπτών στα ξενοδοχεία, η απότομη αύξηση των προγραμματισμένων διεθνών αφίξεων από τον Καναδά, τη Γερμανία και το Ηνωμένο Βασίλειο θα φέρει μαζί της μεγαλύτερες διαμονές”, λέει ο Lugo. “Για να επωφεληθούν από αυτήν τη σεζόν, οι ξενοδόχοι καλά θα κάνουν να επικεντρωθούν σε μια στρατηγική διαχείρισης εσόδων, που τους επιτρέπει να λειτουργούν δυναμικά και να διασφαλίζουν ταχύτητα στην αγορά. Είναι πάντα ζωτικής σημασίας, αλλά ειδικά κατά τη διάρκεια κρίσιμων περιόδων ζήτησης όπως το καλοκαίρι, να επανεξετάζονται όλες οι πτυχές της στρατηγικής διαχείρισης εσόδων τους, από την τιμολόγηση μέχρι τα κανάλια διανομής που χρησιμοποιούν για να στοχεύσουν τους ιδανικούς επισκέπτες, έως την επικοινωνία που έχουν με τους επισκέπτες τους. Η χρήση της σωστής τεχνολογίας εσόδων είναι πολύ σημαντική με αυτόν τον τρόπο”.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

14/06/2024
13/06/2024
12/06/2024
11/06/2024
10/06/2024
07/06/2024