Τελευταία νέα
HomeΤουριστική ΠολιτικήΔ. Φραγκάκης: Επίσκεψη στη Σάμο – Το πρόγραμμα των συναντήσεων
Τουριστική Πολιτική

Δ. Φραγκάκης: Επίσκεψη στη Σάμο – Το πρόγραμμα των συναντήσεων

Η Δημήτρης Φραγκάκης πραγματοποιεί επίσκεψη στο νησί της Σάμου, για να επικυρωθεί η προγραμματική σύμβαση μεταξύ του ΕΟΤ και των δήμων της Σάμου.

Διήμερη επίσκεψη στη Σάμο πραγματοποιεί ο γενικός γραμματέας του ΕΟΤ Δημήτρης Φραγκάκης, ώστε να επικυρωθεί η προγραμματική σύμβαση μεταξύ του ΕΟΤ και των δήμων Ανατολικής και Δυτικής Σάμου για την τουριστική προβολή του νησιού συνολικά.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης του, ο γενικός γραμματέας του ΕΟΤ θα πραγματοποιήσει σύσκεψη με τις τοπικές αρχές και τους φορείς του τουρισμού, στην οποία θα συμμετάσχουν ο βουλευτής Σάμου κ. Χριστόδουλος Στεφανάδης, οι δήμαρχοι του νησιού κ.κ. Γιώργος Στάντζος και Αλέξανδρος Λυμπέρης, αντιπεριφερειάρχες και εκπρόσωποι των παραγωγικών φορέων του νησιού.

Σήμερα, Τρίτη 10 Ιανουαρίου ο Δημήτρης Φραγκάκης επισκέπτεται το Καρλόβασι και την έδρα του δήμου Δυτικής Σάμου, ενώ στη συνέχεια θα συναντηθεί με τον Μητροπολίτη Σάμου, Ικαρίας και Κορσέων κ.κ. Ευσέβιο. Τέλος, θα πραγματοποιήσει σύσκεψη με τον πρόεδρο και τα μέλη Δ.Ε.Ε.Π Σάμου.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

12/07/2024
11/07/2024
10/07/2024
09/07/2024
08/07/2024
05/07/2024