Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστική ΠολιτικήΔ. Φραγκάκης: Σύσκεψη στην Εύβοια για τον τουρισμό – Ποιοι θα συμμετέχουν
Τουριστική Πολιτική

Δ. Φραγκάκης: Σύσκεψη στην Εύβοια για τον τουρισμό – Ποιοι θα συμμετέχουν

Νωρίτερα ο κ. Φραγκάκης θα συναντηθεί με την δήμαρχο Χαλκίδας κα. Ελένη Βάκα ενώ στη συνέχεια θα συναντηθεί με τον Μητροπολίτη Ευβοίας κ.κ. Χρυσόστομο.

Σύσκεψη για τον τουρισμό στην Εύβοια πραγματοποιεί σήμερα, Δευτέρα 23 Ιανουαρίου, ο γενικός γραμματέας του ΕΟΤ Δημήτρης Φραγκάκης.

Η σύσκεψη θα πραγματοποιηθεί στο επιμελητήριο Ευβοίας, με τις τοπικές αρχές και τους φορείς του τουρισμού, στην οποία θα συμμετάσχουν επίσης οι βουλευτές Εύβοιας, ο περιφερειάρχης και αντιπεριφερειάρχες της Στερεάς Ελλάδας, δήμαρχοι και αντιδήμαρχοι της Εύβοιας καθώς και εκπρόσωποι των παραγωγικών φορέων του νησιού.

Νωρίτερα ο κ. Φραγκάκης θα συναντηθεί με την δήμαρχο Χαλκίδας κα. Ελένη Βάκα ενώ στη συνέχεια θα συναντηθεί με τον Μητροπολίτη Ευβοίας κ.κ. Χρυσόστομο. Τέλος, θα πραγματοποιήσει σύσκεψη με τον πρόεδρο και τα μέλη Δ.Ε.Ε.Π Εύβοιας.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024
10/04/2024
09/04/2024