Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστική ΠολιτικήΔιαφήμιση & ΠροβολήBloomberg: Το αφιέρωμα στην ελληνική τουριστική σεζόν – Η εκρηκτική ανάπτυξη
Προβολή

Bloomberg: Το αφιέρωμα στην ελληνική τουριστική σεζόν – Η εκρηκτική ανάπτυξη

Tourism in Greece

Στο Bloomberg παρατίθεται η τοποθέτηση του υπουργού Τουρισμού, Βασίλη Κικίλια σχετική με τη στρατηγική για το άνοιγμα τη χώρας προς τους big spenders ταξιδιώτες.

Τη ραγδαία ανάπτυξη του τουρισμού στην Ελλάδα και την επέκταση της τουριστικής περιόδου που επιτεύχθηκε, υπογραμμίζει το Bloomberg σε άρθρο του με τίτλο «Η καλοκαιρινή σεζόν στην Ελλάδα έχει ήδη ξεκινήσει».

«Πέρσι το καλοκαίρι οι πάντες, από τον Έλον Μασκ μέχρι τον ποδοσφαιριστή της Λίβερπουλ, Μο Σαλάχ, βρέθηκαν στη Μύκονο, απολαμβάνοντας τον ήλιο, το Αιγαίο και την πασίγνωστη νυχτερινή ζωή του νησιού. Η ελληνική βιομηχανία του τουρισμού, ο οποίος αντιπροσωπεύει το 25% του ΑΕΠ της χώρας, έχει εκρηκτική ανάπτυξη, με την κορύφωση της σεζόν να διπλασιάζεται ή ακόμη και να τριπλασιάζεται σε διάρκεια», υπογραμμίζει στο σχετικό άρθρο.

Επίσης, παρατίθεται η τοποθέτηση του υπουργού Τουρισμού, Βασίλη Κικίλια σχετική με τη στρατηγική για το άνοιγμα τη χώρας προς τους big spenders ταξιδιώτες. «Τώρα, όταν μιλάμε για διακοπές, δεν αναφερόμαστε μόνο στους τρεις μήνες του καλοκαιριού. Φέτος, οι ταξιδιώτες άρχισαν να φθάνουν με απευθείας πτήσεις από τις αρχές του Μαρτίου- Καναδοί, Αμερικανοί, Αυστραλοί, Κινέζοι, τουρίστες από τη Μέση Ανατολή και, φυσικά, όλοι οι Ευρωπαίοι- και αυτό θα συνεχιστεί ως το τέλος του χρόνου. Είναι μια τάση που άρχισε το 2022 με την στρατηγική ανάκαμψης από την πανδημία του κορονοϊού».

TraveldailyNews Greece & Cyprus | + Άρθρα

Στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης, δημοσιογράφος σε καθημερινές e-εφημερίδες και απόφοιτη του τμήματος δημοσιογραφίας και ΜΜΕ του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

21/05/2024
20/05/2024
17/05/2024
16/05/2024
15/05/2024
14/05/2024