Τελευταία νέα
HomeΟργανωτές ΤαξιδιώνTour OperatorsΧαλκιδική: Προβολή στη Βρετανία με press trip του Τ.Ο.Χ. σε συνεργασία με την Jet2
Προβολή προορισμού

Χαλκιδική: Προβολή στη Βρετανία με press trip του Τ.Ο.Χ. σε συνεργασία με την Jet2

TOX

Ο Τουριστικός Οργανισμός Χαλκιδικής διοργάνωσε με press trip σε συνεργασία με την Jet2 για πέντε Βρετανούς bloggers με στόχο την προώθηση του προορισμού.

Σε μία ακόμη στοχευμένη δράση προχώρησε ο Τουριστικός Οργανισμός Χαλκιδικής προκειμένου να προβάλλει τον προορισμό περαιτέρω στην αγγλική αγορά. Αυτή τη φορά συνεργάστηκε με τον 2ο μεγαλύτερο Tour Operator της Αγγλίας, την Jet2 και οργάνωσε με ένα press trip στη Χαλκιδική με 5 Βρετανούς bloggers στις 4-8 Ιουνίου 2024. Αυτή η πρωτοβουλία αποτελεί ένα ακόμα ορόσημο σε μια συνεργασία που ανθίζει από το 2018, με στόχο την ανάδειξη της ασύγκριτης ομορφιάς και της πλούσιας πολιτιστικής κληρονομιάς της Χαλκιδικής σε ένα ευρύτερο. βρετανικό κοινό.

Η συνεργασία μεταξύ του Οργανισμού Τουρισμού Χαλκιδικής και της Jet2 έχει συμβάλει σημαντικά στην ετήσια αύξηση του αριθμού των Βρετανών επισκεπτών στη Χαλκιδική. Το συγκεκριμένο δημοσιογραφικό ταξίδι αποτελεί μια στρατηγική προσπάθεια για περαιτέρω ανάδειξη και αύξηση της αναγνωρισιμότητας των πολυάριθμων αξιοθέατων και μοναδικών εμπειριών που προσφέρει η Χαλκιδική.

TOX

Εμπειρίες πέρα από το κλασικό μοντέλο “ήλιος και θάλασσα”

Το press trip σχεδιάστηκε προσεκτικά με γνώμονα την συνολική εμπειρία των bloggers εμπλουτισμένο με εμπειρίες που αναδεικνύουν όλα εκείνα τα στοιχεία που συνθέτουν τη μοναδικότητα του τουριστικού του προϊόντος της Χαλκιδικής και εντείνονται πέρα από το κλασικό μοντέλο “ήλιος και θάλασσα”. Το πρόγραμμα περιλάμβανε ξεναγήσεις στα κύρια πολιτιστικά μνημεία της Χαλκιδικής: το ανακαινισμένο Σπήλαιο των Πετραλώνων, τα Αρχαία Στάγειρα και την Αρχαία Όλυνθο, βόλτα σε παραδοσιακούς οικισμούς όπως την Άθυτο, την Αρναία και την παλιά Νικήτη, γευσιγνωσίες μελιού και κρασιού, βιωματικές δραστηριότητες σε τοπικές αγρό-διατροφικές μονάδες και φάρμες, χαλάρωση και μπάνιο στα κρυστάλλινα νερά της Χαλκιδικής. Καθ’ όλη τη διάρκεια του ταξιδιού, οι bloggers απόλαυσαν την εξαιρετική γαστρονομία της Χαλκιδικής, με φρέσκα θαλασσινά, τοπικά προϊόντα και παραδοσιακές ελληνικές συνταγές.

TOX

Το πιο σημαντικό ήταν ότι οι Άγγλοι bloggers είχαν την ευκαιρία όχι μόνο να εξερευνήσουν και να απολαύσουν τη Χαλκιδική, αλλά και να μοιραστούν τις αυθεντικές τους εμπειρίες με τους ακολούθους τους, ενισχύοντας έτσι τη φήμη της Χαλκιδικής ως κορυφαίου ταξιδιωτικού προορισμού.

TOX

“Είμαστε ενθουσιασμένοι που φιλοξενήσαμε αυτούς τους διακεκριμένους bloggers και που τους δείξαμε τα καλύτερα που έχει να προσφέρει η Χαλκιδική,” δήλωσε ο κ. Γρηγόρης Τάσιος, πρόεδρος του Τουριστικού Οργανισμού Χαλκιδικής. “Η μακροχρόνια συνεργασία μας με την Jet2 συνεχίζει να αποδίδει καρπούς, και είμαστε σίγουροι ότι αυτή η πρωτοβουλία θα προσελκύσει ακόμα περισσότερους Βρετανούς τουρίστες στην όμορφη περιοχή μας.” Ο ΤΟΧ θέλει να ευχαριστήσει θερμά τους συνεργάτες της: το κτήμα Καζάκη στη Νέα Γωνιά, το Mare Nostra στο Πευκοχώρι, το εστιατόριο “Μυκήβερνα” της οικογένειας Μιχαλούδη στις Καλύβες Πολυγύρου, το Ergon Beach House στη Νικήτη, το μέλι Γεωργάκας στην Αρναία, το εστιατόριο Ακρογιάλι στην Ολυμπιάδα, το οινοποιείο Agrovision και το Green House Park στην Ορμύλια.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

22/07/2024
19/07/2024
18/07/2024
17/07/2024
16/07/2024
15/07/2024