Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστική ΠολιτικήΔιαφήμιση & ΠροβολήΕκτεταμένη παρουσίαση της Ελλάδας και της Αθήνας 2004 στην Ιαπωνία

Εκτεταμένη παρουσίαση της Ελλάδας και της Αθήνας 2004 στην Ιαπωνία

Με την συνεργασία του ΕΟΤ το φετινό καλοκαίρι, και συγκεκριμένα τον Αύγουστο, επισκέπτονται την Αθήνα δημοσιογράφοι και οπερατέρ από τον Ιαπωνικό ημερήσιο και τηλεοπτικό τύπο. Συγκεκριμένα, δημοσιογράφοι της εφημερίδας “The […]

Με την συνεργασία του ΕΟΤ το φετινό καλοκαίρι, και συγκεκριμένα τον Αύγουστο, επισκέπτονται την Αθήνα<...> δημοσιογράφοι και οπερατέρ από τον Ιαπωνικό ημερήσιο και τηλεοπτικό τύπο.

Συγκεκριμένα, δημοσιογράφοι της εφημερίδας “The Mainichi Newspaper” επισκέπτονται την Αθήνα και την Ολυμπία, για τη δημιουργία αρθρογραφίας με τίτλο “H αρμονία των Ολυμπιακών Αγώνων της αρχαίας & σύγχρονης εποχής”, στην πρωινή έκδοση της εφημερίδας.

Επίσης, το τηλεοπτικό συνεργείο TV Asahi Sports, επισκέφθηκε ήδη, την Αθήνα, Σούνιο και Μαραθώνα, για την παρουσίαση, από το ομώνυμο τηλεοπτικό κανάλι των Ολυμπιακών Αγώνων της Αθήνας 2004.

Τέλος, το τηλεοπτικό συνεργείο Happo Television επισκέφτηκε πρόσφατα την Αθήνα και τον Πειραιά, για το πρόγραμμα “UEFA Champions League Special”, αφιερωμένο στις Ελληνικές ομάδες ποδοσφαίρου, στα στάδια και τα αξιοθέατα της Αθήνας και του Πειραιά.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024