Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστική ΠολιτικήΔιαφήμιση & ΠροβολήΕΟΤ: Συμφωνία με την Maccabi Tel Aviv για την προβολή της Ελλάδας στο Ισραήλ μέσω του μπάσκετ
Μάρκετινγκ

ΕΟΤ: Συμφωνία με την Maccabi Tel Aviv για την προβολή της Ελλάδας στο Ισραήλ μέσω του μπάσκετ

Σε συμφωνία για την προβολή της Ελλάδας και των αξιοθεάτων της στην επίσημη ιστοσελίδα και στα κοινωνικά δίκτυα της Maccabi Tel Aviv, ήρθε ο ΕΟΤ του Ισραήλ.

Σε μια καινοτόμα πρωτοβουλία για την περαιτέρω προώθηση του ελληνικού τουρισμού στην ισραηλινή αγορά προχώρησε η Υπηρεσία ΕΟΤ Ισραήλ, υπογράφοντας συμφωνία συνεργασίας με την κορυφαία ομάδα μπάσκετ της χώρας Maccabi Tel Aviv.

Η συμφωνία προβλέπει την προβολή της Ελλάδας και των αξιοθεάτων της στην επίσημη ιστοσελίδα και στα κοινωνικά δίκτυα της ομάδας με περισσότερους από 500.000 followers συνολικά ως την ολοκλήρωση της αγωνιστικής περιόδου 2022-2023 . Επίσης, κατά τη διάρκεια των εντός έδρας αγώνων της στις εθνικές και διεθνείς διοργανώσεις θα προβάλλονται 8 φορές τα μηνύματα του ΕΟΤ τόσο στις διαφημιστικές led οθόνες στο επίπεδο του αγωνιστικού χώρου και ανάμεσα στα διαζώματα των θεατών όσο και στον κύβο (jumbotron) στην οροφή του γηπέδου.

“Η πολιτιστική σύνδεση μεταξύ των δύο χωρών ήταν πάντα πολύ ισχυρή και η ροή του τουρισμού από το Ισραήλ προς την Ελλάδα αυξάνεται κάθε χρόνο όλο και περισσότερο. Η Maccabi Tel Aviv είναι ένα ισχυρό brand που μπορεί να συμβάλει προς αυτή την κατεύθυνση σε πολύ σημαντικό βαθμό» είπε μετά την υπογραφή της συμφωνίας ο προϊστάμενος της Υπηρεσίας ΕΟΤ Ισραήλ, Δημήτρης Βασιλειάδης.

Από την πλευρά του, ο θρυλικός παλιός παίκτης της ομάδας, Doron Jamchy, σήμερα αντιπρόεδρος marketing της ομάδας, δήλωσε: «Η σύνδεση μεταξύ της Maccabi και του ελληνικού αθλητισμού και πολιτισμού υπάρχει εδώ και πολλά χρόνια. Ως μπασκετμπολίστας προκάλεσα στο παρελθόν πολλά προβλήματα στις ελληνικές ομάδες, όμως τώρα είναι η ώρα να ενώσουμε τα χέρια”.

Η συμφωνία υπογράφτηκε τον Σεπτέμβριο και «τρέχει» ήδη από την 1η Οκτωβρίου και μέχρι την ολοκλήρωση της αγωνιστικής περιόδου 2022-2023.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024