Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστική ΠολιτικήΔιαφήμιση & ΠροβολήΙταλία: Η Αφροδίτη του Μποτιτσέλι ποζάρει μπροστά από το Κολοσσαίο
Διαφήμιση

Ιταλία: Η Αφροδίτη του Μποτιτσέλι ποζάρει μπροστά από το Κολοσσαίο

Η πρωτότυπη εκστρατεία του υπουργείου Τουρισμού της Ιταλίας.

Η τεχνητή νοημοσύνη έχει μπει για τα καλά στον χώρο του πολιτισμού και «πειραματίζεται» με τα γνωστά έργα τέχνης. Αυτή την φορά το υπουργείο Τουρισμού της Ιταλίας μετέτρεψε την Αφροδίτη του Μποτιτσέλι σε travel influencer, που τρώει πίτσα και ποζάρει μπροστά από το Κολοσσαίο.

Η καμπάνια, που ονομάζεται «Open to Wonder», παρουσιάζει την Αφροδίτη, ντυμένη με σύγχρονα ρούχα σχεδιαστών, να βγάζει selfies στην πλατεία του Αγίου Μάρκου, να κάνει ποδήλατο μπροστά από το Κολοσσαίο και να τρώει πίτσα στις όχθες της λίμνης Κόμο.

«Μια Αφροδίτη σε ρόλο σύγχρονης influencer θα πιάσει κάθε διεθνή επισκέπτη από το χέρι για να ανακαλύψει τη χώρα μας», τονίζεται σε ανακοίνωση του υπουργείου Τουρισμού.

«Καλωσορίζουμε την εμβληματική Αφροδίτη του Μποτιτσέλι, η οποία δανείζει το πρόσωπό της για να διηγηθεί την ομορφιά μας, από τις πιο διάσημες μεγαλουπόλεις μέχρι τις πιο κρυφές γωνιές της Ιταλίας», αναφέρεται σε άλλο σημείο.

Η καμπάνια, μια συνεργασία μεταξύ του υπουργείου Τουρισμού και του Εθνικού Οργανισμού Τουρισμού, θα «τρέξει» στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, και συγκεκριμένα στο Instagram, στον λογαριασμό venereitalia23.

TraveldailyNews Greece & Cyprus | + Άρθρα

Στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης, δημοσιογράφος σε καθημερινές e-εφημερίδες και απόφοιτη του τμήματος δημοσιογραφίας και ΜΜΕ του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

29/03/2024
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024