Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστική ΠολιτικήΔιαφήμιση & ΠροβολήΟ ΚΟΤ ανέθεσε στην Kallaway τις δημόσιες σχέσεις του στη Βρετανία
Οι PR θα συμπληρώνουν τη νέα διαφημιστική εκστρατεία Η Κύπρος στην καρδιά σου

Ο ΚΟΤ ανέθεσε στην Kallaway τις δημόσιες σχέσεις του στη Βρετανία

Η Kallaway Travel προχώρησε στη σύναψη συμβολαίου με τον Κυπριακό Οργανισμό Τουρισμού, για την προώθηση των δημοσίων σχέσεων του οργανισμού στο Ην. Βασίλειο. Η June Field, επικεφαλής του τμήματος Travel […]

Η Kallaway Travel προχώρησε στη σύναψη συμβολαίου με τον Κυπριακό Οργανισμό Τουρισμού, για την προώθηση των δημοσίων σχέσεων<...> του οργανισμού στο Ην. Βασίλειο.

Η June Field, επικεφαλής του τμήματος Travel and Lifestyle της Kallaway, αναφέρει: “Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι που ο Κυπριακός Οργανισμός Τουρισμού μας επέλεξε για να διαχειριστούμε την καμπάνια δημοσίων σχέσεών του. Το όμορφο αυτο νησί με τη μοναδική ιστορία, έχει μια ιδιαίτερη συγγένεια με το Βρετανό ταξιδιώτη -γι`αυτό και είναι αγαπημένος προορισμός μας όλο το χρόνο”.

Ο κ. Ορέστης Ρωσσίδης, διευθυντής γραφείου του ΚΟΤ στο Ην. Βασίλειο, προσθέτει: “Ανυπομονούμε να συνεργαστούμε με την Kallaway, της οποίας η μεγάλη εμπειρία θα ενισχύσει στην ευαισθητοποίηση για το νησί και στους πιο απαιτητικούς ταξιδιώτες.

Η προσπάθεια με τις δημόσιες σχέσεις θα συμπληρώνεται με τη νέα διαφημιστική εκστρατεία “Η Κύπρος στην καρδιά σου”. Αυτή η νέα καμπάνια -που ξεκίνησε το Φεβρουάριο- περιλαμβάνει τηλεόραση, εθνικό Τύπο και διαφήμιση outdoor, και τονίζει τη μοναδική εμπειρία που οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν στην Κύπρο”.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024