Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστική ΠολιτικήΔιαφήμιση & ΠροβολήΣε 174 χώρες η τηλεοπτική μετάδοση του ΔΕΗ Ποδηλατικού Γύρου
Προβολή

Σε 174 χώρες η τηλεοπτική μετάδοση του ΔΕΗ Ποδηλατικού Γύρου

Περισσότερα από 40 τηλεοπτικά κανάλια έχουν εξασφαλίσει τα τηλεοπτικά δικαιώματα από την Οργανωτική Επιτροπή Cycling Greece.

Ο ΔΕΗ Ποδηλατικός Γύρος Ελλάδας θα έχει και φέτος παγκόσμια τηλεοπτική κάλυψη, με τις εικόνες της χώρας μας και του αγώνα να προβάλλονται και στις πέντε ηπείρους.

Περισσότερα από 40 τηλεοπτικά κανάλια έχουν εξασφαλίσει τα τηλεοπτικά δικαιώματα από την Οργανωτική Επιτροπή Cycling Greece που έχει συστήσει για την υλοποίηση της ιδέας της αναβίωσης του Γύρου, ο υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης.

Πρόκειται για μία πολύ σημαντική πρωτοβουλία, καθώς οι ποδηλάτες θα ακολουθήσουν διαδρομές μέσα από σημαντικά ιστορικά και αρχαιολογικά μνημεία της χώρας, όπως οι Μυκήνες και η Αρχαία Ολυμπία. Αυτό συνεπάγεται με την ανάδειξη των εν λόγω περιοχών σε τουρίστες από όλον τον κόσμο, οι οποίοι θα γίνουν «μάρτυρες» πολλών εναλλακτικών μορφών τουρισμού που προσφέρει η Ελλάδα.

Και οι πέντε αγωνιστικές ημέρες από τις 2 Μαΐου, οπότε και ξεκινάει η διοργάνωση στο Ηράκλειο, μέχρι και τις 6 Μαΐου οπότε και ολοκληρώνονται τα ετάπ, η εικόνα της Ελλάδας και των υπέροχων διαδρομών της θα μεταδοθεί σε 174 χώρες.

  • 40 από την Ευρώπη
  • 70 από την Αφρική
  • 42 από την Ασία
  • 20 από την Αμερική και
  • 2 από την Ωκεανία

αριθμοί που αποτελούν – εντυπωσιακό – ρεκόρ για τη διοργάνωση!

Το έμπειρο τηλεοπτικό συνεργείο που έχει αναλάβει την παραγωγή (και το οποίο καλύπτει αγώνες της UCI), θα χρησιμοποιήσει προηγμένη τεχνολογία, που θα εφαρμοστεί και στην αντίστοιχη παραγωγή του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος τον επόμενο Αύγουστο στη Γλασκώβη.

Παράλληλα, η ΕΡΤ μέσω της πλατφόρμας ERTFLIX θα μεταδίδει σε περιγραφή του δημοσιογράφου Άγγελου Σταθακόπουλου θα μεταδίδει ζωντανά 1,5 ώρα από κάθε ετάπ, ενώ ο TV partner της διοργάνωσης, Alpha Tv θα δείχνει κάθε βράδυ στις 12 την ανασκόπηση κάθε ετάπ για 24 λεπτά και θα μεταδώσει τη συνολική ανασκόπηση όταν ολοκληρωθεί ο Γύρος.

Το κανάλι του Eurosport θα μεταδώσει 6 επαναλήψεις, των 54 λεπτών με εκτενείς αναφορές και σχετικά ρεπορτάζ, αφού τελειώσει ο ΔΕΗ Ποδηλατικός Γύρος.

Τις επόμενες μέρες θα ανακοινωθούν οι αναλυτικές ώρες του Live προγράμματος του Ertflix.

TraveldailyNews Greece & Cyprus | + Άρθρα

Στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης, δημοσιογράφος σε καθημερινές e-εφημερίδες και απόφοιτη του τμήματος δημοσιογραφίας και ΜΜΕ του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

29/09/2023
28/09/2023
27/09/2023
26/09/2023
25/09/2023
22/09/2023