Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστική ΠολιτικήΔιαφήμιση & ΠροβολήΣτη Μαδρίτη ο Τουριστικός Οργανισμός Χαλκιδικής για την προβολή της περιοχής
Προβολή

Στη Μαδρίτη ο Τουριστικός Οργανισμός Χαλκιδικής για την προβολή της περιοχής

Οι εκδηλώσεις πραγματοποιήθηκαν υπό την αιγίδα της Ελληνικής Πρεσβείας και την ευθύνη της άρτιας διοργάνωσης είχε ο όμιλος Sol De Grecia.

Στο πλαίσιο της στόχευσης νέων αγορών η Χαλκιδική παρουσιάστηκε οργανωμένα για πρώτη φορά στην ισπανική αγορά. Μετά την μεθοδευμένη εντατική παρουσία στις Σκανδιναβικές χώρες, ο Τουριστικός Οργανισμός Χαλκιδικής σε συνεργασία με την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας λόγω και της απευθείας πτήσης Βαρκελώνη – Θεσσαλονίκη της Aegean, στράφηκε στην αγορά της Ισπανίας. Σε κεντρικό ξενοδοχείο της Μαδρίτης πραγματοποιήθηκαν εκδηλώσεις προβολής του τουριστικού προϊόντος της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας και της Χαλκιδικής.

Σε δημοσιογράφους και εκπροσώπους των ισπανικών ΜΜΕ, επιχειρηματικών ενώσεων, εκπροσώπους ισπανικών ταξιδιωτικών πρακτόρων καθώς και γραφείων με ιδιαίτερο προσανατολισμό́ στην Ελλάδα πραγματοποιήθηκαν παρουσιάσεις της Κεντρικής Μακεδονίας και της Χαλκιδικής από τον προϊστάμενο του Τμήματος Τουριστικού́ Σχεδιασμού́ και Συντονισμού́ της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας κ. Λεωνίδα Τσιαντή και τον διευθυντή́ του Τουριστικού Οργανισμού́ Χαλκιδικής κ. Γιώργο Μπρουτζά. Επίσης πραγματοποιήθηκαν πλήθος συναντήσεων Β2Β για την ανάδειξη του τουριστικού προϊόντος της Χαλκιδικής και της Κεντρικής Μακεδονίας.

Οι παρουσιάσεις προέβαλαν τα συγκριτικά πλεονεκτήματα της Χαλκιδικής και της Κεντρικής Μακεδονίας, έδωσαν απαντήσεις «γιατί διακοπές στη Χαλκιδική» και εντυπωσίασαν τους παρευρισκόμενους με την τεράστια παλέτα θεματικών μορφών τουρισμού που διαθέτει η περιοχή.

Αξίζει να σημειωθεί πως συμπαραστάτες στην προσπάθεια αυτή στάθηκαν ο Έλληνας πρέσβης κ. Ηλίας Φωτόπουλος και οι συνεργάτες του, η διευθύντρια του Γραφείου ΕΟΤ Μαδρίτης κα Καλλιόπη Κουρούσια, ο κ. Νίκος Γκολφινόπουλος, Senior Project Specialist στον Παγκόσμιο Οργανισμό́ Τουρισμού́, ο πρόεδρος και ο αντιπρόεδρος του Ισπανο – Ελληνικού́ Εμπορικού́ Επιμελητηρίου, κ.κ. Α. Παππά́ και J. Beltrán αντίστοιχα και η κα Noelia Dominguez, Country Manager Sales του ελληνικού́ ομίλου κρουαζιέρας Celestyal Cruises, ο οποίος έχει ξεκινήσει να δραστηριοποιείται αρκετά́ επιτυχώς στην ισπανική́ αγορά́ και αποτέλεσε έναν εκ των χορηγών των εκδηλώσεων, μαζί́ με την Aegean, την Avance Car Rental και το ξενοδοχείο ΟΝΟΜΑ της Θεσσαλονίκης.

Οι εκδηλώσεις πραγματοποιήθηκαν υπό την αιγίδα της Ελληνικής Πρεσβείας και την ευθύνη της άρτιας διοργάνωσης είχε ο όμιλος Sol De Grecia.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

26/09/2023
25/09/2023
22/09/2023
21/09/2023
20/09/2023
19/09/2023