Τελευταία νέα
HomeΤουριστική ΠολιτικήΔιαφήμιση & ΠροβολήΣυμμετοχή του Οργανισμού Τουρισμού Θεσσαλονίκης στο ANTOR Belux Media Workshop
Προώθηση προορισμού

Συμμετοχή του Οργανισμού Τουρισμού Θεσσαλονίκης στο ANTOR Belux Media Workshop

Ο Ο.Τ.Θ. πραγματοποίησε επαφές με κορυφαία βελγικά media, με σκοπό την ανάδειξη της Θεσσαλονίκης μέσα από ταξιδιωτικά αφιερώματα, ως έναν city break προορισμό για την επερχόμενη χειμερινή και ανοιξιάτικη σεζόν.

Ο Οργανισμός Τουρισμού Θεσσαλονίκης, σε συνέχεια της συνεργασίας του με το γραφείο Εξωτερικού ΕΟΤ Κάτω Χώρων, συμμετείχε στο ANTOR Belux Media Workshop, που έλαβε χώρα στις Βρυξέλλες.

Κάθε χρόνο, έως και 100 δημοσιογράφοι από διάφορα Μέσα Ενημέρωσης σχετικά με τον τουρισμό, καθώς και bloggers, influencers, αλλά και εκπρόσωποι τουριστικών επιχειρήσεων συμμετέχουν στo ANTOR Belux Media Workshop.

Ο Ο.Τ.Θ., μαζί με την αναπλ. διευθύντρια του γραφείου του ΕΟΤ Κάτω Χωρών, κα Άντζελα Τζίφα, πραγματοποίησαν επαφές με κορυφαία βελγικά media, με σκοπό την ανάδειξη της Θεσσαλονίκης μέσα από ταξιδιωτικά αφιερώματα, ως έναν city break προορισμό για την επερχόμενη χειμερινή και ανοιξιάτικη σεζόν.

Οι Κάτω Χώρες -και το Βέλγιο πιο συγκεκριμένα- αποτελούν στρατηγικά μία αγορά, στην οποία η Θεσσαλονίκη μπορεί να στοχεύσει για να συστηθεί ως “all year round city break” προορισμός.

Η αντιπεριφερειάρχης Μητροπολιτικής Ενότητας Θεσσαλονίκης και πρόεδρος του Οργανισμού Τουρισμού Θεσσαλονίκης, κα Βούλα Πατουλίδου, δήλωσε: “Υπάρχουν τουλάχιστον 3 απευθείας αεροπορικές συνδέσεις όλο το χρόνο με το Βέλγιο. Γι’αυτό και ο Ο.Τ.Θ. συστηματικά στοχεύει και προωθεί την εικόνα της πόλης στη συγκεκριμένη αγορά μέσα στο γενικότερο πλαίσιο της προσπάθειας για επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου”.

12/07/2024
11/07/2024
10/07/2024
09/07/2024
08/07/2024
05/07/2024