Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστική ΠολιτικήΔιαφήμιση & ΠροβολήΣυνάντηση φορέων για την τουριστική προβολή της «άγνωστης» Αθήνας
Πολιτική

Συνάντηση φορέων για την τουριστική προβολή της «άγνωστης» Αθήνας

  • Στιγμιότυπο από τη συνάντηση εργασίας της προέδρου του ΕΟΤ, Α. Γκερέκου, με τον περιφερειάρχη Αττικής, Γ. Πατούλη, και τον πρόεδρο του ΕΕΑ, Γ. Χατζηθεοδοσίου
  • Μετά τη συνάντηση στο Δημαρχείο της Αθήνας. Από αριστερά, ο αντιπρόεδρος του ΕΣΑ και του ΕΕΑ, Ν. Κουγιουμτσής, ο δήμαρχος Αθηναίων, Κ. Μπακογιάννης, η πρόεδρος του ΕΟΤ, Ά. Γκερέκου, και ο πρόεδρος του ΕΕΑ, Γ. Χατζηθεοδοσίου.

«Η δρομολόγηση κοινών δράσεων με στόχο την ανάδειξη των συγκριτικών πλεονεκτημάτων της Αττικής στον τουριστικό  και πολιτιστικό τομέα αποτελεί βασική μας προτεραιότητα» δήλωσε σχετικά η κα Γκερέκου.

Η τουριστική προβολή και προώθηση της Αττικής βρέθηκε στο επίκεντρο της συνάντησης εργασίας που είχαν η πρόεδρος του ΕΟΤ, Άντζελα Γκερέκου, και ο πρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών (ΕΕΑ), Γιάννης Χατζηθεοδοσίου, με τον περιφερειάρχη Αττικής, Γιώργο Πατούλη, στα γραφεία της Περιφέρειας.

Κατά τη συνάντηση, στην οποία συμμετείχε επίσης ο αντιπρόεδρος του ΕΕΑ και του Εμπορικού Συλλόγου Αθηνών (ΕΣΑ), Νίκος Κουγιουμτσής, συζητήθηκαν ακόμα οι τρόποι για την ενδυνάμωση των τουριστικών και εμπορικών επιχειρήσεων όλης της Αττικής.

«Η δρομολόγηση κοινών δράσεων με στόχο την ανάδειξη των συγκριτικών πλεονεκτημάτων της Αττικής στον τουριστικό  και πολιτιστικό τομέα αποτελεί βασική μας προτεραιότητα» δήλωσε σχετικά η κα Γκερέκου.

Προώθηση του ιστορικού κέντρου και «άγνωστων» περιοχών της Αθήνας

Στη συνέχεια, η πρόεδρος του ΕΟΤ, μαζί με τον πρόεδρο και τον αντιπρόεδρο του ΕΕΑ, επισκέφθηκαν τον δήμαρχο Αθηναίων, Κώστα Μπακογιάννη, στην έδρα του δήμου.

Αντικείμενο της συζήτησης ήταν η ανάπτυξη περαιτέρω δράσεων, με τη συνεργασία όλων των φορέων, για την προβολή και προώθηση τόσο του ιστορικού κέντρου της Αθήνας όσο και των λιγότερο γνωστών τουριστικά περιοχών της.

TraveldailyNews Greece & Cyprus | + Άρθρα

Στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης, δημοσιογράφος σε καθημερινές e-εφημερίδες και απόφοιτη του τμήματος δημοσιογραφίας και ΜΜΕ του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

28/11/2023
27/11/2023
24/11/2023
23/11/2023
22/11/2023
21/11/2023