Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστική ΠολιτικήΔιαφήμιση & ΠροβολήΤήνος, Μήλος και Πάρος έχουν την τιμητική τους στην τουριστική αγορά της Ινδίας
Τουριστική Προβολή

Τήνος, Μήλος και Πάρος έχουν την τιμητική τους στην τουριστική αγορά της Ινδίας

Σαρακήνικο

Το περιοδικό Travel and Leisure παρουσίασε ολόκληρο αφιέρωμα για τις 20 καλύτερες ελληνικές παραλίες.

Οι ελληνικές παραλίες έχουν την τιμητική τους στην Ινδική αγορά, καθώς στο περιοδικό Travel and Leisure εξέδωσε μοναδικό αφιέρωμα για τις 20 καλύτερες, μεταξύ των οποίων το Σαρακήνικο και το Παλιόρεμα της Μήλου, η Χρυσή Ακτή της Πάρου και η Κολυμπήθρα της Τήνου.

Στο δημοσίευμα γράφει ότι η Μήλος «είναι ένα ελληνικό νησί το οποίο απέχει μακριά από την ατμόσφαιρα των πάρτι και είναι ιδανικός προορισμός για την χαλάρωση των επισκεπτών. Οι παραλίες Σαρακήνικο και Παλιόρεμα είναι ιδανικές για τον εμπειριστή ταξιδιώτη.

Επίσης, «η Χρυσή Ακτή της Πάρου περιβάλλεται από αστραφτερή χρυσή άμμο και είναι εύκολα προσβάσιμη. Η συγκεκριμένη παραλία είναι ιδανική για τους windsurfers» αναφέρει. Η Κολυμπήθρα της Τήνου παρουσιάζεται «ένα γραφικό σημείο που προστατεύεται από το κατά τα άλλα θυελλώδες τοπίο».

Σύμφωνα με τον Παγκόσμιο Οργανισμό Τουρισμού, οι Ινδοί όταν βρίσκονται στο εξωτερικό δαπανούν 4πλάσια χρήματα σε σύγκριση με τον μέσο Ιάπωνα και Κινέζο τουρίστα, 140% περισσότερα από τους Βρετανούς και 71% παραπάνω από τον Αμερικάνους. Τα τουριστικά προϊόντα που προσελκύουν τους Ινδούς ταξιδιώτες στη χώρα μας είναι ο τουρισμός πολυτελείας και ο γαστρονομικός τουρισμός, ο πολιτιστικός και ο περιηγητικός, ο συνεδριακός, ο γαμήλιος, καθώς και ο κινηματογραφικός τουρισμός.

TraveldailyNews Greece & Cyprus | + Άρθρα

Στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης, δημοσιογράφος σε καθημερινές e-εφημερίδες και απόφοιτη του τμήματος δημοσιογραφίας και ΜΜΕ του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024