Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστική ΠολιτικήΔιαφήμιση & ΠροβολήΤο CNN Traveller Magazine με άρθρο εξωφύλλου για την επιστροφή των μαρμάρων του Παρθενώνα

Το CNN Traveller Magazine με άρθρο εξωφύλλου για την επιστροφή των μαρμάρων του Παρθενώνα

Για πρώτη φορά δημοσιεύεται στο CNN Traveller Magazine, εθνικό θέμα για την Ελλάδα με άρθρο στο εξώφυλλο του περιοδικού τεύχους Ιουνίου και θέμα την επιστροφή των Μαρμάρων του Παρθενώνα στο […]

Για πρώτη φορά δημοσιεύεται στο CNN Traveller Magazine, εθνικό θέμα για την Ελλάδα με άρθρο στο εξώφυλλο του περιοδικού τεύχους Ιουνίου και θέμα την επιστροφή των Μαρμάρων του Παρθενώνα στο<...> νέο Μουσείο της Ακρόπολης.

Τίτλος του άρθρου είναι “Keeping your marbles”, ενώ στο εξώφυλλο του περιοδικού αναγράφεται “DEEP FRIEZE, Greece, UK and the Elgin Marbles”. Στις πέντε σελίδες που δημοσιεύονται, ο δημοσιογράφος και συντάκτης Mike Gerrard, αναφέρει ένα σύντομο αλλά πλήρες χρονικό για τις ελληνικές προσπάθειες ανάκτησης των Μαρμάρων, ενώ ούτε λίγο ούτε πολύ χαρακτηρίζει τον τότε Βρετανό πρέσβη, Thomas Bruce, και τον Elgin, ως δύο όχι και από τα πλέον διακεκριμένα στελέχη της Μεγάλης Βρετανίας. Οι ενέργειες της ελληνικής πλευράς και ομογένειας στο εξωτερικό για περισσότερο από 18 χρόνια που στοχεύουν στην επιστροφή των Μαρμάρων τουλάχιστον για την χρονική περίοδο διεξαγωγής των Ολυμπιακών Αγώνων Αθήνα 2004 είναι ακόμα σε αναμονή. Το πλούσιο φωτογραφικό υλικό από το Βρετανικό Μουσείο με τον χώρο έκθεσης των Μαρμάρων έρχεται σε πλήρη αντίφαση με το αντίστοιχο φωτογραφικό υλικό του χώρου της Ακρόπολης, όπου θα έπρεπε ουσιαστικά να εκτίθενται τα Ελγίνεια, που δημοσιεύεται με χαρακτηριστική λεζάντα που αναγράφει: “Something missing?”.

Το ChooseGreece.com είναι ο επίσημος Χορηγός του περιοδικού CNN Traveller Magazine από το καλοκαίρι 2002 και έως το έτος 2005. Στόχος του ChooseGreece.com είναι η συνεχή προβολή της Ελλάδας σε μέσα ενημέρωσης του εξωτερικού, ενώ συνεχίζει τις προσπάθειές του δυναμικά για να προωθεί μηνύματα που αφορούν τον ελληνικό πολιτισμό, τον τουρισμό και τις επιχειρήσεις της χώρας σε μία συντονισμένη εκστρατεία στα μέσα CNN.com, CNN Traveller, BusinessWeek Online, BusinessWeek Magazine, ABCnews.com και Γερμανικοί Σιδηρόδρομοι.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024