Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστική ΠολιτικήΔιακρατικές συμφωνίες για τον τουρισμό με Βουλγαρία, Αυστρία, Ισραήλ και Κύπρο
Τουριστική πολιτική

Διακρατικές συμφωνίες για τον τουρισμό με Βουλγαρία, Αυστρία, Ισραήλ και Κύπρο

Σε αυτές προστίθενται και όσες χώρες αντιμετωπίζουν καλύτερα τον κορωνοϊό, όπως είναι η Δανία, η Νορβηγία, η Τσεχία και η Αυστραλία.

Στις αρχές της επόμενης βδομάδας αναμένεται το σχέδιο της κυβέρνησης για τον τουρισμό. Σύμφωνα με πληροφορίες του ΣΚΑΪ θα είναι σε 4 άξονες:

Θα αφορά στα υγειονομικά πρωτόκολλά που θα ακολουθούνται στα ξενοδοχεία, τις μεταφορές, αλλά και τις εργασιακές σχέσεις και τη στήριξη των επιχειρήσεων, οι οποίες πλήττονται από την κρίση της πανδημίας.

Παράλληλα, η Ελλάδα προχωρά και σε διακρατικές συμφωνίες για τον τουρισμό με Βουλγαρία, Αυστρία, Ισραήλ και Κύπρο. Επίσης σε αυτές συμπεριλαμβάνονται και άλλες χώρες που δείχνουν ότι έχουν αντιμετωπίσει καλύτερα τον κορωνοιο όπως είναι η Δανία, η Νορβηγία, η Τσεχία και η Αυστραλία.

Μέσω των διακρατικών συμφωνιών γίνεται προσπάθεια να δημιουργηθούν ασφαλείς “διάδρομοι”, ώστε να προσελκυσθούν όσο το δυνατόν περισσότερους τουρίστες  αυτό το καλοκαίρι στη.

Θετικό είναι πως η Air Canada ανακοίνωσε ήδη ότι από τις 25 Ιουνίου θα πραγματοποιεί πτήσεις προς την Ελλάδα.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

29/03/2024
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024