Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστική ΠολιτικήΝομοθεσίαΔημόσια προκήρυξη για τη θέση διευθυντή/ντριας στον Οργανισμό Πνευματικής Ιδιοκτησίας
Πνευματικά δικαιώματα

Δημόσια προκήρυξη για τη θέση διευθυντή/ντριας στον Οργανισμό Πνευματικής Ιδιοκτησίας

Η θητεία του/της διευθυντή/ντριας είναι τριετής σύμφωνα με τις διατάξεις του ΠΔ 311/1994.

Με δημόσια προκήρυξη, πρόκειται να πληρωθεί η θέση του διευθυντή/ντριας στον Οργανισμό Πνευματικής Ιδιοκτησίας που εποπτεύεται από το Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού.

Σε λιγότερο από έναν μήνα μετά την παραίτηση της δικηγόρου κας Ειρήνης Σταματούδη, από δεκαετίας (Φεβρουάριος 2007) διευθύντριας του ΟΠΙ, η πολιτική ηγεσία του ΥΠΠΟΑ προκηρύσσει τη θέση διευθυντή/ντριας, επιβεβαιώνoντας την απόφασή της να μην προβαίνει σε διορισμούς στους εποπτευόμενους φορείς και προσκαλεί κάθε ενδιαφερόμενο που διαθέτει  τα απαραίτητα προσόντα να υποβάλει είτε ηλεκτρονική είτε ιδιόχειρη αίτηση στον ΟΠΙ, αποκλειστικά μέχρι τις 30 Νοεμβρίου 2018.

Ως κατ’ελάχιστον απαραίτητα προσόντα γι’αυτήν τη θέση ευθύνης, ορίζονται τα εξής: α) Πτυχίο Νομικής Σχολής της ημεδαπής ή ισότιμο πτυχίο της αλλοδαπής, β) Αναγνωρισμένος διδακτορικός τίτλος στην πνευματική ιδιοκτησία,  γ) Άριστη γνώση μιας τουλάχιστον γλώσσας από τις: αγγλική, γαλλική ή γερμανική.

Οι αιτήσεις θα εξεταστούν από τριμελή Επιτροπή που αποτελείται από την κα Διονυσία Καλλινίκου, ομότιμη καθηγήτρια της Νομικής Σχολής του ΕΚΠΑ, την κα Σύλβια Σταυρίδου, επίκουρη καθηγήτρια της Νομικής Σχολής του ΔΠΘ και τον κ. Αλέξανδρο Κολιοθωμά, δικηγόρο LL.M., μέλος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών.

Οι ενδιαφερόμενοι/ες καλούνται να υποβάλουν αναλυτικό βιογραφικό σημείωμα μαζί με την αίτησή τους, είτε στο e-mail: [email protected], είτε με ιδιόχειρη επιστολή στη διεύθυνση των γραφείων του ΟΠΙ: Μετσόβου 5, 10682 Αθήνα, 2ος όροφος, υπόψη Γιάννη Αντωνιάδη.

Η θητεία του/της διευθυντή/ντριας είναι τριετής σύμφωνα με τις διατάξεις του ΠΔ 311/1994. Με το ίδιο Προεδρικό Διάταγμα ορίζονται και οι αρμοδιότητες του/της διευθυντή/ντριας.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

02/06/2023
01/06/2023
31/05/2023
30/05/2023
29/05/2023
26/05/2023