Τελευταία νέα
ΑρχικήΤεχνολογίαInternet και MobileAmadeus-Sabre Holdings: Αίτηση στην Ε.Ε. για δημιουργία κοινοπραξίας

Amadeus-Sabre Holdings: Αίτηση στην Ε.Ε. για δημιουργία κοινοπραξίας

Αίτηση στην Ευρωπαϊκή Ένωση για να λάβουν έγκριση κατά των μονοπωλίων, έτσι ώστε να δημιουργήσουν κοινοπραξία που θα προσφέρει ασφαλείς αυτοματοποιημένες διαδικασία πληρωμών, καθώς και λύσεις συμψηφισμούγια την παγκόσμια ταξιδιωτική […]

Αίτηση στην Ευρωπαϊκή Ένωση για να λάβουν έγκριση κατά των μονοπωλίων, έτσι ώστε να δημιουργήσουν κοινοπραξία που θα προσφέρει ασφαλείς αυτοματοποιημένες διαδικασία πληρωμών, καθώς και λύσεις συμψηφισμού<...>για την παγκόσμια ταξιδιωτική βιομηχανία, κατέθεσαν οι εταιρίες Sabre Holdings και Amadeus, κορυφαίοι προμηθευτές τεχνολογικών λύσεων και λύσεων διανομής.

Ο σκοπός της κοινής αυτής σύμπραξης είναι η καθιέρωση μίας τεχνολογικής λύσης, που θα βελτιώνει και θα ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις της ταξιδιωτικής βιομηχανίας για αποτελεσματικό τρόπο πληρωμών, αύξηση της αυτοματοποίησης και της ενδολειτουργικότητας. Η κοινή αυτή κίνηση θα εστιάσει σε τομείς της βιομηχανίας εκτός αερομεταφορών όπως ξενοδοχεία, κρουαζιέρες, ταξιδιωτικά γραφεία, εταιρίες ενοικίασης αυτοκινήτων και σιδηροδρομικές μεταφορές.

Το εγχείρημα θα ενοποιήσει τα υπάρχοντα οικονομικά εργαλεία που χρησιμοποιεί ήδη η ταξιδιωτική βιομηχανία, δημιουργώντας μία πρότυπη πολυκάναλη πλατφόρμα πολυδιανομής, η οποία θα επιτρέπει στις εταιρίες να διαχειρίζονται αποτελεσματικά όλες τις μορφές πληρωμών σε μία ευέλικτη, εύκολη στη χρήση λύση.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024