Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστική ΠολιτικήΔιαφήμιση & ΠροβολήΕκδήλωση για την προώθηση της Ελλάδας στο Ευρωκοινοβούλιο

Εκδήλωση για την προώθηση της Ελλάδας στο Ευρωκοινοβούλιο

Η πρωτοβουλία του προέδρου του ΕΟΤ κ. Νίκου Δημάδη και της ευρωβουλευτού της Νέας Δημοκρατίας Ρόδης Κράτσα για τη διοργάνωση εκδήλωσης στις αίθουσες του ευρωκοινοβουλίου στέφθηκε με επιτυχία…

Η πρωτοβουλία του προέδρου του ΕΟΤ κ. Νίκου Δημάδη και της ευρωβουλευτού της Νέας Δημοκρατίας Ρόδης Κράτσα για τη διοργάνωση εκδήλωσης<...> στις αίθουσες του ευρωκοινοβουλίου στέφθηκε με επιτυχία.

Στην εκδήλωση συνδυάσθηκε έκθεση που παρουσίαζε τη μαγεία της φύσης και την παραδοσιακή κουζίνα της περιοχής. Την εκδήλωση, που συμπλήρωσαν μουσικά και χορευτικά συγκροτήματα με τοπικές ενδυμασίες, τίμησαν με την παρουσία τους ευρωβουλευτές και Επίτροποι πολλών χωρών, κοινοτικοί παράγοντες και Έλληνες της ομογένειας.

Οι διοργανωτές μίλησαν για `σταυροδρόμι των πολιτισμών`, για αρμονική σύνθεση του ελληνικού πνεύματος και των ευρωπαϊκών ρευμάτων, από τον Μεσαίωνα μέχρι την Αναγέννηση και τον Διαφωτισμό ενώ, το παρόν έδωσε και η τοπική αυτοδιοίκηση των νησιών, εκπρόσωποι της οποίας εξέφρασαν τη συγκίνηση τους από τη θερμή υποδοχή που συνάντησαν στις Βρυξέλλες. Ανάλογος ήταν και ο ενθουσιασμός των προσκεκλημένων από τις νησιώτικες σπεσιαλιτέ, τα εκλεκτά κρασιά του Ιονίου και το `ελληνικό κέφι`, που δεν μεταφράζεται σε καμία ξένη γλώσσα!

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

02/06/2023
01/06/2023
31/05/2023
30/05/2023
29/05/2023
26/05/2023