Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςΛΑ.Ο.Σ.: `Νερό στο κρασί του` βάζει πρώτη φορά ο Μπαρό για την Ολυμπιακή

ΛΑ.Ο.Σ.: `Νερό στο κρασί του` βάζει πρώτη φορά ο Μπαρό για την Ολυμπιακή

“Για πρώτη φορά ο Κοινοτικός Επίτροπος, αρμόδιος για θέματα Μεταφορών, κ. Ζακ Μπαρό φαίνεται να εγκαταλείπει (έστω και εν μέρει…) το γνωστό μένος του κατά της Ολυμπιακής και αρχίζει να […]

“Για πρώτη φορά ο Κοινοτικός Επίτροπος, αρμόδιος για θέματα Μεταφορών, κ. Ζακ Μπαρό φαίνεται να εγκαταλείπει (έστω και εν μέρει…) το γνωστό μένος του κατά της Ολυμπιακής και αρχίζει να κατανοεί ότι υπάρχει και η άλλη πλευρά<...>στην περίπτωση των λεγόμενων κρατικών ενισχύσεων προς την Ο.Α.”, όπως επεσήμανε ο ΛΑ.Ο.Σ. σε ανακοίνωση του.

Ειδικότερα, απαντώντας σε ερώτηση του ευρωβουλευτή του ΛΑ.Ο.Σ., κ. Γ. Γεωργίου, ο κ. Μπαρό ανέφερε: «Η έρευνα της Επιτροπής περιλαμβάνει εικαζόμενες ενισχύσεις που καταβλήθηκαν βάσει αποφάσεων διαιτητικού δικαστηρίου σχετικά με οφειλές του ελληνικού Δημοσίου προς την εταιρία.

Η Επιτροπή έχει πλήρη γνώση των αποφάσεων του διαιτητικού δικαστηρίου και των αξιώσεων για τις οποίες λήφθηκαν οι αποφάσεις αυτές και πρέπει να αποφανθεί εάν τα ποσά που καταβλήθηκαν στην Ολυμπιακή Αεροπορία εμπεριέχουν τυχόν υπέρμετρη αντιστάθμιση».

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024