Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςΖακ Μπαρό: Ανοιχτό το ενδεχόμενο κυρώσεων από Ε.Ε. για Ολυμπιακή

Ζακ Μπαρό: Ανοιχτό το ενδεχόμενο κυρώσεων από Ε.Ε. για Ολυμπιακή

Συμβατή προς την κοινοτική νομοθεσία θα πρέπει να είναι η λειτουργία της Ολυμπιακής, όπως δήλωσε ο αρμόδιος επίτροπος για θέματα μεταφορών, κ. Ζακ Μπαρό. “Είμαι απόλυτα προσεκτικός σε ό,τι αφορά στον σεβασμό του ευρωπαϊκού δικαίου. Η διαδικασία εξέτασης του φακέλου της Ολυμπιακής θα συνεχιστεί και αν χρειαστεί, θα…

Συμβατή προς την κοινοτική νομοθεσία θα πρέπει να είναι η λειτουργία της Ολυμπιακής, όπως δήλωσε ο αρμόδιος επίτροπος για θέματα μεταφορών,<...>κ. Ζακ Μπαρό. “Είμαι απόλυτα προσεκτικός σε ό,τι αφορά στον σεβασμό του ευρωπαϊκού δικαίου. Η διαδικασία εξέτασης του φακέλου της Ολυμπιακής θα συνεχιστεί και αν χρειαστεί, θα επιβληθούν κυρώσεις για μη συμμόρφωση προς την κοινοτική νομοθεσία”, ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Μπαρό.

Από την πλευρά της ελληνικής κυβέρνησης ο εκπρόσωπος, κ. Θεόδωρος Ρουσόπουλος, ερωτώμενος σχετικά με το φημολογούμενο ενδιαφέρον των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων για εξαγορά της Ολυμπιακής, παρατήρησε: “η υπόθεση της πώλησης είναι πολύ σοβαρή και γίνεται με λεπτούς χειρισμούς. Καλό είναι να περιμένουμε και όταν ολοκληρωθούν αυτοί οι χειρισμοί, θα γίνουν οι ανακοινώσεις από τους αρμοδίους”.

“Η Κυβέρνηση χειρίστηκε το θέμα της Ολυμπιακής σύμφωνα με την λογική της `απογραφής` ανέφερε σχετικά ο υπεύθυνος του Τομέα Απασχόλησης, Κοινωνικών Υποθέσεων και Υγείας του Πολιτικού Συμβουλίου του ΠΑ.ΣΟ.Κ., κ. Ευάγγελος Βενιζέλος.

Όπως εξήγησε, η Κυβέρνηση “αρχικά `κάρφωσε` στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή την ίδια τη χώρα υπονομεύοντας τα συμφέροντα της Ολυμπιακής και του δημοσίου με την κουτοπόνηρη σκέψη ότι μπορεί να φορτώσει τις ευθύνες, κατά τα ειωθότα, στο ΠΑ.ΣΟ.Κ.. Στη συνέχεια αναγκάστηκε να κάνει στροφή 180 μοιρών και έκτοτε μετέτρεψε το ζήτημα σε πεδίο ενδοκυβερνητικής σύγκρουσης και σε χαρακτηριστικό παράδειγμα πολιτικής και διαχειριστικής ανικανότητας.

“Από το Σεπτέμβριο του 2005 έως σήμερα η κυβέρνηση διαχειρίζεται, κάθε ημέρα με χειρότερο τρόπο, το απόλυτο αδιέξοδο στο οποίο η ίδια οδηγήθηκε σε σχέση με την Ολυμπιακή” είπε ο κ. Βενιζέλος.

“Το ΠΑ.ΣΟ.Κ.” υπογράμμισε ο κ. Βενιζέλος, “έχει προτείνει και συγκεκριμένα σχήματα λύσης και συγκεκριμένους χειρισμούς, που δυστυχώς δεν έγιναν. Η Βουλή έχει μείνει επί μήνες στο σκοτάδι και η ευθύνη ανήκει πλέον προσωπικά στον κ. Πρωθυπουργό που δεν μπορεί να παρακολουθεί αδιάφορος την ουσιαστικά δημόσια πλέον αντιπαράθεση μεταξύ του κ. Λιάπη αφενός και των κ.κ. Αλογοσκούφη και Δούκα αφετέρου”.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024