Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστική ΠολιτικήΓρ. Τάσιος για τις εκλογές της 25ης Ιουνίου 2023: O αγώνας δεν έχει κριθεί
Πολιτική

Γρ. Τάσιος για τις εκλογές της 25ης Ιουνίου 2023: O αγώνας δεν έχει κριθεί

«Είμαι εδώ για να δώσουμε μαζί τη μάχη για το μέλλον μας και των παιδιών μας. Για μια δεύτερη έδρα στη Χαλκιδική που θα μας εξασφαλίσει ενισχυμένη εκπροσώπηση στο κοινοβούλιο», δηλώνει.

Περιοδείες στις πόλεις και τα χωριά του Νομού Χαλκιδικής πραγματοποιεί καθημερινά ο υποψήφιος βουλευτής ΝΔ Γρηγόρης Τάσιος, παρουσιάζοντας τις θέσεις του κόμματος για τα κυριότερα ζητήματα που απασχολούν την ελληνική κοινωνία.

Μεταξύ άλλων, ο κ. Τάσιος περπάτησε στη λαϊκή αγορά των Νέων Μουδανιών όπου η συζήτηση με παραγωγούς, εμπόρους και καταναλωτές επικεντρώθηκε στην οικονομία, στη στήριξη του επιχειρείν και στην αύξηση των μισθών και των συντάξεων, επισκέφτηκε τον Άγιο Νικόλαο όπου κουβέντιασε με τους κατοίκους για το διακύβευμα των εκλογών, ενώ στη Σάρτη και τη Συκιά όπου περιόδευσε είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με συντοπίτες του και επισκέπτες του προορισμού για θέματα ενίσχυσης υποδομών και ανάπτυξης της ευρύτερης περιοχής.

Επιπλέον, στις ετήσιες εκδηλώσεις των πολιτιστικών συλλόγων στο Νέο Μαρμαρά όπου συμμετείχε, ο υποψήφιος βουλευτής ΝΔ Χαλκιδικής συνομίλησε με επαγγελματίες και καταστηματάρχες για τη θερινή τουριστική περίοδο που βρίσκεται σε εξέλιξη με θετικούς οιωνούς και, παράλληλα, στη Μεγάλη Παναγιά, αφού εξήγησε στους συμπατριώτες του την ανάγκη να συνεχιστούν πιο τολμηρά οι μεταρρυθμίσεις προς όφελός τους, τους κάλεσε να εμπιστευτούν ξανά τη ΝΔ.

«Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι την τελευταία τετραετία, η πατρίδα μας έγινε πιο ισχυρή σε όλα τα πεδία. Αυτή η πορεία προκοπής δεν πρέπει να διακοπεί, πρώτα από όλα, για να μπορέσουμε να εξακολουθούμε να υπερασπιζόμαστε την κυριαρχία μας και να αναβαθμίζουμε τον γεωπολιτικό μας ρόλο. Οι πολίτες έστειλαν ένα ξεκάθαρο μήνυμα στην κάλπη της 21ης Μαΐου, αλλά ο αγώνας δεν έχει κριθεί. Συνεχίζουμε τις περιοδείες με ορίζοντα την Κυριακή 25 Ιουνίου, γιατί νοιαζόμαστε για τη σταθερότητα και την ασφάλεια στη χώρα και αυτό μπορούμε να το πετύχουμε μόνο με ισχυρή κυβέρνηση ΝΔ, με πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη» δήλωσε.

«Έχουμε θέσει ξεκάθαρα τις προτεραιότητές μας για τη νέα τετραετία και έχουμε δώσει στους πολίτες σαφή δείγματα ότι μπορούν να μας εμπιστευτούν. Μεταξύ αυτών είναι η περαιτέρω αύξηση μισθών και συντάξεων, η στήριξη του αγροτικού τομέα, η ενίσχυση του Εθνικού Συστήματος Υγείας. Ειδικά για το τελευταίο, η ΝΔ ποτέ δεν έκρυψε τις διαχρονικές δυσκολίες που υπάρχουν, ενώ ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεσμεύτηκε πως το ΕΣΥ αποτελεί κεντρική πολιτική προτεραιότητα της επόμενης κυβέρνησης. Είμαι εδώ για να δώσουμε μαζί τη μάχη για το μέλλον μας και των παιδιών μας. Για μια δεύτερη έδρα στη Χαλκιδική που θα μας εξασφαλίσει ενισχυμένη εκπροσώπηση στο κοινοβούλιο για να πάμε τον τόπο μας μπροστά, αντιμετωπίζοντας όλα τα προβλήματα με τόλμη και αξιοπιστία», πρόσθεσε χαρακτηριστικά.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

29/03/2024
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024