Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστική ΠολιτικήΔιαφήμιση & ΠροβολήΗ DK Associates Europe ltd και η Οpus Integrated Communication ltd εκπροσωπούν το BBC στην Ελλάδα
Δημόσιες σχέσεις

Η DK Associates Europe ltd και η Οpus Integrated Communication ltd εκπροσωπούν το BBC στην Ελλάδα

Η εμπειρία της DK Associates στην προβολή των ελληνικών προϊόντων και υπηρεσιών στο εξωτερικό, κατά βάση στη Βρετανία, έρχονται να προστεθούν σε μια δυνατή ομάδα, που στοχεύει να ενδυναμώσει την προβολή των ελληνικών brands.

Η γνωστή (ιδιαίτερα στους τουριστικούς κύκλους) εταιρεία δημοσίων σχέσεων DK Associates Europe ltd, με έδρα το Λονδίνο, συμπράττει με την ελληνική εταιρεία επικοινωνίας Opus Integrated Communication, για να εκπροσωπήσουν μαζί το κορυφαίο δίκτυο BBC WORLD NEWS και bbc.com στην Ελλάδα.

Η πορεία της Opus Integrated Communication στον τομέα της επικοινωνίας, τα τελευταία χρόνια στην Ελλάδα, που μεταξύ άλλων περιλαμβάνει τις προωθητικές καμπάνιες μεγάλων brands, όπως Perrier, Contrex, Holmes Place Greece, Future Library Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος, Zeus + Δione κ.ά., δείχνει να αιτιολογεί την απόφαση για αυτήν τη στρατηγική συμμαχία. Επιπλέον, η εμπειρία της DK Associates στην προβολή των ελληνικών προϊόντων και υπηρεσιών στο εξωτερικό, κατά βάση στη Βρετανία, έρχονται να προστεθούν σε μια δυνατή ομάδα, που στοχεύει από τη μία πλευρά να ενδυναμώσει την προβολή των ελληνικών brands και από την άλλη να “εκτοξεύσει” της πωλήσεις του ΒΒC στην εγχώρια αγορά.

Η ομάδα των DK-OPUS, διαθέτοντας γνώση τόσο των διεθνών πρακτικών, όσο και των ελληνικών ιδιαιτεροτήτων, αυτή την περίοδο σχεδιάζει να ανακοινώσει μια μεγάλη γκάμα δημιουργικών προτάσεων, για την αποδοτική προβολή των ελληνικών διαφημιζόμενων εταιρειών, μέσα από τη διαφημιστική στόχευση του διάσημου δικτύου, την υψηλή απήχηση του διεθνούς προγράμματός του και το ευρύ περιεχόμενο των εκπομπών και των ηλεκτρονικών θεματικών ενοτήτων του, που αποτελούν τα πλέον επιδραστικά, πολυσυλλεκτικά και έγκυρα κανάλια παγκοσμίως.

Οι αριθμοί που συνοδεύουν το BBC WORLD, το ειδησεογραφικό κανάλι με τη μεγαλύτερη τηλεθέαση παγκοσμίως, είναι σαφώς εντυπωσιακοί: εκπέμπει σε 388 εκατ. νοικοκυριά σε όλο τον κόσμο, ενώ οι ακόλουθοί του αγγίζουν τους 5,7 εκατ. χρήστες στο Facebook και τους 6,1 εκατ. στο Twitter. Ομοίως, το bbc.com υποδέχεται πάνω από 58 εκατ. χρήστες της παγκόσμιας κοινότητας μηνιαίως, χωρίς να προσμετράται σε αυτούς το κοινό της Βρετανίας.

“Η εκπροσώπηση του BBC στην Ελλάδα από τη DK-OPUS σηματοδοτεί μια νέα εποχή για τις επιχειρήσεις που επιθυμούν να προσεγγίσουν τις διεθνείς αγορές, να συνδεθούν με τον επαγγελματισμό και την απόλυτη αξιοπιστία του κορυφαίου δικτύου και να κατευθυνθούν στρατηγικά στο δρόμο της ανάπτυξης και της επιτυχίας”, θεωρεί η διοίκηση της DK-OPUS.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024
10/04/2024
09/04/2024