Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστική ΠολιτικήΔιαφήμιση & ΠροβολήΗ Marketing Greece ανακοινώνει το Supporters Program
Marketing

Η Marketing Greece ανακοινώνει το Supporters Program

Marketing Greece

Η Marketing Greece, σηματοδοτώντας 11 χρόνια ανάπτυξης στον ελληνικό τουρισμό, έχει καθιερωθεί ως ένας οργανισμός προσανατολισμένος στη βιώσιμη ανάπτυξη και την καινοτομία. Με την υποστήριξη πολλών Partners και ένα πλήρως λειτουργικό fundraising πρόγραμμα, το Supporters Program, η εταιρεία συνεχίζει να προωθεί τον ελληνικό τουρισμό.

Έχοντας συμπληρώσει 11 χρόνια δυναμικής πορείας στον ελληνικό τουρισμό η Marketing Greece, με σταθερά βήματα και ομαδική δουλειά, καθιερώθηκε ως μια σύγχρονη και προσανατολισμένη στη βιώσιμη ανάπτυξη και την καινοτομία εταιρεία.

Αρωγοί στην μέχρι σήμερα πορεία της εταιρείας έχουν σταθεί οι Partners της: επιχειρήσεις από τον τουριστικό τομέα αλλά και τον ευρύτερο ιδιωτικό τομέα, Οργανισμοί, Ενώσεις, Επιμελητήρια καθώς και ο δημόσιος τομέας. Με τον πήχη να ανεβαίνει υψηλότερα η Marketing Greece συνεχίζει να υπηρετεί με πάθος τον ελληνικό τουρισμό και με στόχο να ενδυναμώσει ακόμα περαιτέρω το έργο της ανακοινώνει το Supporters Program. Ένα fundraising  πρόγραμμα, ετήσιας συνδρομής, που θέτει σκοπό του τη χρηματοδοτική ενίσχυση των δράσεων της εταιρείας.

Στην νέα κοινότητα του Supporters Program έχουν ήδη ενταχθεί οι Alternative Athens, Endeavor Greece, Global Media, Interweave, Lexis Translations, Nelios, Okay Nice, Phāea, Podimatas Audiovisual, Travelworks Public Relations, ΤΗΕ VSCOPE, Trekking Hellas και το Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ). “Η κινητήριος δύναμη της Marketing Greece, από την αρχή της δραστηριοποίησης της, είναι οι partners της. Με τη συμβολή και υποστήριξη των οποίων η εταιρεία από το 2013 παράγει ένα σημαντικό έργο για τον ελληνικό τουρισμό και την Ελλάδα. Το Supporters Program είναι ένα νέο όχημα fundraising που απαντά στις ολοένα και αυξανόμενες ανάγκες του ελληνικού τουρισμού που προκύπτουν από την συνεχή μεγέθυνση του» δήλωσε ο Νίκος Διαμαντόπουλος, γενικός διευθυντής της Marketing Greece, και συμπλήρωσε «Θα ήθελα να καλωσορίσω και να ευχαριστήσω θερμά τους Supporters μας, να απευθύνω ανοικτή πρόσκληση σε όλους να γίνουν μέρος της ομάδας της Marketing Greece αλλά και να ευχαριστήσω και όλους τους μέχρι σήμερα Partners που μας υποστηρίζουν και μοιραζόμαστε το ίδιο όραμα».

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
22/05/2024
21/05/2024
20/05/2024
17/05/2024
16/05/2024
15/05/2024