Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστική ΠολιτικήΗ Θεσσαλονίκη ετοιμάζεται να υποδεχθεί το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Optimist 2023
Σε τροχιά οργάνωσης η Θεσσαλονίκη

Η Θεσσαλονίκη ετοιμάζεται να υποδεχθεί το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Optimist 2023

Casco
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Τις εγκαταστάσεις του Ναυτικού Ομίλου Θεσσαλονίκης επισκέφτηκε η Αντιπρόεδρος της International Optimist Dinghy Association (IODA), υπεύθυνη για την Ευρώπη, Carmen Casco

Στα σκαριά βρίσκεται η μεγάλη ιστιοπλοϊκή διοργάνωση, Optimist 2023, που θα φιλοξενήσει ο Ναυτικός Όμιλος Θεσσαλονίκης στις εγκαταστάσεις του, τον προσεχή Ιούλιο. Για αυτό και οι προετοιμασίες έχουν ήδη πάρει «φωτιά».

Μάλιστα, το περασμένο Σάββατο, ο Πρόεδρος του Ναυτικού Ομίλου Θεσσαλονίκης Άκης Τσαλίκης, μαζί με μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και μέλη του Ομίλου που συμμετέχουν εθελοντικά στη διοργάνωση, υποδέχθηκαν στις εγκαταστάσεις του Ναυτικού Ομίλου Θεσσαλονίκης την Αντιπρόεδρο της International Optimist Dinghy Association (IODA), υπεύθυνη για την Ευρώπη, Carmen Casco, την οποία και ξενάγησαν στους φιλόξενους χώρους του ΝΟΘ.

«Η Θεσσαλονίκη ετοιμάζεται να υποδεχθεί το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Optimist, το οποίο είναι ‘ανοιχτό’ και σε συμμετοχές, εκτός Ευρώπης» επισημαίνει ο Πρόεδρος του ΝΟΘ κ. Άκης Τσαλίκης, τονίζοντας πως άλλη μια ιδιαίτερα σημαντική ιστιοπλοϊκή διοργάνωση αποτελεί κομμάτι της στρατηγικής επιλογής του Ναυτικού Ομίλου Θεσσαλονίκης, να διοργανώνει κάθε χρόνο τουλάχιστον ένα Πρωτάθλημα Πανευρωπαϊκού ή Παγκόσμιου χαρακτήρα.

Την Αντιπρόεδρο της IODA Carmen Casco υποδέχθηκαν τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Ναυτικού Ομίλου Θεσσαλονίκης – ο Αντιπρόεδρος Γιάννης Λαμπριανίδης, η Ειδική Γραμματέας, Κοσμήτωρ και Έφορος Αντισφαίρισης Ηλιάνα Καρυπίδου και ο Έφορος Εγκαταστάσεων και Λιμενίσκου Λεωνίδας Τριαντόπουλος.

Παράλληλα, το «παρών» έδωσαν και μέλη του Ναυτικού Ομίλου Θεσσαλονίκης, όπου και συμμετείχαν στην Ομάδα Εργασίας σχετικά με την προετοιμασία ενός ακόμη σημαντικού Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος, που εντάσσεται στην δραστήρια ατζέντα του ΝΟΘ.

Κατά τη διάρκεια της παραμονής της στη Θεσσαλονίκη, η Αντιπρόεδρος της IODA κα. Casco θα ενημερωθεί πλήρως από τη διοίκηση του ΝΟΘ σχετικά με τον χώρο τέλεσης των αγώνων ενώ παράλληλα θα συζητηθούν όλα τα τεχνικά θέματα αυτού του τόσο σημαντικού Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Optimist.

Σημειώνεται ότι το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Optimist 2023 θα πραγματοποιηθεί 15 – 22 Ιουλίου, και θα αγωνιστούν τουλάχιστον 270 αθλητές, η δε διοργάνωση με τους συνοδούς, προπονητές, κριτές αναμένεται να ξεπεράσει τους 500.

TraveldailyNews Greece & Cyprus | + Άρθρα

Στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης, δημοσιογράφος σε καθημερινές e-εφημερίδες και απόφοιτη του τμήματος δημοσιογραφίας και ΜΜΕ του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024