Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστική ΠολιτικήΔιαφήμιση & ΠροβολήΟργανισμός Τουρισμού στην Θάσο
Ο δήμος Θάσου και το Επιμελητήριο Καβάλας προχωράει στην σύσταση Οργανισμού Τουρισμού

Οργανισμός Τουρισμού στην Θάσο

Το νησί της Θάσου αποτελεί την τουριστική κορωνίδα ολόκληρης της περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης

Στη συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου του Επιμελητηρίου Καβάλας, που πραγματοποιήθηκε στα γραφεία του λιμένα της Θάσου, αποφασίστηκε η σύσταση Οργανισμού Τουρισμού από κοινού με τον δήμο Θασου. Ο κ. Άγγελος Τατσούλης, πρόεδρος του Επιμελητηρίου Καβάλας, υπογράμμισε την αξία της Θάσου για τον τουρισμό της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης και υπέδειξε τη τουριστική βιομηχανία ως το πιο δυνατό ελληνικό προϊόν και κυριότερο μοχλό ανάκαμψης της ελληνικής οικονομίας.
 
Επίσης, στη συνεδρίαση παρουσιάστηκαν τα αποτελέσματα του σεμιναρίου διεθνοποίησης επιχειρήσεων στον κλάδο του τουρισμού, που διοργάνωσε στη Θάσο το Επιμελητήριο Καβάλας σε συνεργασία με το Επιμελητήριο του Γιάμπολ της Βουλγαρίας. Παρών στην παρουσίαση ήταν και ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου του Γιάμπολ, που είναι ο επικεφαλής εταίρος του έργου: “SEA”, του επιχειρησιακού προγράμματος για τη Μαύρη Θάλασσα, στο πλαίσιο του οποίου πραγματοποιήθηκε η δράση. Ομιλητές ήταν επιχειρηματίες και στελέχη του τουριστικού κλάδου της Βουλγαρίας.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024