Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστική ΠολιτικήΣτον δήμαρχο Χανίων ο πρέσβης της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κίνας στην Ελλάδα X. Junzheng
Πολιτική

Στον δήμαρχο Χανίων ο πρέσβης της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κίνας στην Ελλάδα X. Junzheng

Ανάμεσα στα θέματα που συζητήθηκαν, ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στο κομμάτι του Τουρισμού, της Εκπαίδευσης και του Πολιτισμού.

Στο Γραφείο του στο Δημαρχείο Χανίων υποδέχτηκε τον Εξοχότατο και Πληρεξούσιο Πρέσβη της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κίνας στην Ελλάδα, Xiao Junzheng ο δήμαρχος Χανίων, κ. Παναγιώτης Σημανδηράκης, όπως αναφέρει το silkroadgreek.gr.

Τον πρέσβη συνόδευσαν αξιωματούχοι από την Πρεσβεία της Κίνας στην Ελλάδα, ενώ από πλευράς του Δήμου Χανίων παρόντες ήταν ο γενικός γραμματέας του Δήμου, κ. Γιώργος Φραγκιαδάκης, ο αντιδήμαρχος Οικονομικών, κ. Τάσος Αλόγλου, ο αντιδήμαρχος Τουρισμού, κ. Νεκτάριος Ψαρουδάκης καθώς και ο αντιδήμαρχος της Υπηρεσίας Δόμησης, κ. Νίκος Χαζιράκης.

Ο κ. Σημανδηράκης, καλωσορίζοντας στα Χανιά τον πρέσβη και τη συνοδεία του, τόνισε τις διαχρονικά καλές σχέσεις των δύο χωρών, αλλά και τα αμέτρητα πεδία συνεργασίας που υπάρχουν σε εθνικό και τοπικό επίπεδο.

Ανάμεσα στα θέματα που συζητήθηκαν, ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στο κομμάτι του Τουρισμού, της Εκπαίδευσης και του Πολιτισμού, ενώ όπως επισήμανε ο κ. Junzheng, η Κρήτη παραμένει ανάμεσα στους κορυφαίους προορισμούς που επιλέγουν οι Κινέζοι για τις διακοπές τους, με το ενδιαφέρον τους για την Ελλάδα να παραμένει άσβεστο.

Στη συνέχεια, ακολούθησε επίσκεψη του πρέσβη της Κίνας στη Δημοτική Πινακοθήκη Χανίων, όπου πραγματοποιήθηκε ξενάγηση στην έκθεση «Ο τόπος του Κάποτε-Ήρωες στα Σκουπίδια» του Μιχάλη Μανουσάκη, από τον δήμαρχο Χανίων, για τα εκθέματα της οποίας δήλωσε ενθουσιασμένος. Με το πέρας της επίσκεψης πραγματοποιήθηκε ανταλλαγή αναμνηστικών δώρων.

Εκδότης - Αρχισυντάκης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

29/09/2023
28/09/2023
27/09/2023
26/09/2023
25/09/2023
22/09/2023