Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστική ΠολιτικήΣύσφιξη σχέσεων μεταξύ Ελλάδας και Αυστραλίας – Η βροχερή βόλτα στην Ακρόπολη
Πολιτική

Σύσφιξη σχέσεων μεταξύ Ελλάδας και Αυστραλίας – Η βροχερή βόλτα στην Ακρόπολη

Στην Ακρόπολη ο Γενικός Κυβερνήτης Αυστραλίας D. Hurley με τον Έλληνα υπουργό Τουρισμού. Β. Κικίλια.

Τον Γενικό Κυβερνήτη της Αυστραλίας David Hurley συνόδευσε χθες το απόγευμα ο υπουργός Τουρισμού Βασίλης Κικίλιας σε επίσκεψη και περιήγηση στο βράχο της Ακρόπολης.

Ο κ. Κικίλιας ενημέρωσε τον D. Hurley για το άνοιγμα των πτήσεων φέτος από την Αυστραλία στην Ελλάδα και για την έναρξη της λειτουργίας γραφείου του ΕΟΤ στη Μελβούρνη όπου είναι πολύ ισχυρή η ελληνική ομογένεια. “Είμαστε περήφανοι που καταφέραμε να ανοίξουμε γραφείο του ΕΟΤ στη Μελβούρνη και να ικανοποιήσουμε το αίτημα της ελληνικής κοινότητας” ανέφερε ο υπουργός Τουρισμού, υπογραμμίζοντας τους δεσμούς που συνδέουν τις δύο χώρες και τη συμβολή των ταξιδιωτικών ροών από τη νησιωτική ήπειρο στη φετινή τουριστική σεζόν της χώρας μας.

Παρά την έντονη βροχόπτωση, οι κ.κ. Κικίλιας και Hurley ξεναγήθηκαν σε όλο τον αρχαιολογικό χώρο της Ακρόπολης με τον Γενικό Κυβερνήτη της Αυστραλίας να εκφράζει τον θαυμασμό του για τη μοναδική αρχιτεκτονική και την ελληνική ιστορία.

“Αυτή είναι η δεύτερη φορά που επισκέπτομαι την Ακρόπολη και πάντα με ενθουσιάζει, καθώς όταν ήμουν νεαρός ήθελα να γίνω αρχαιολόγος. Το να βρίσκομαι εδώ γεμίζει την καρδιά μου με ευτυχία, απλώς βλέποντας πόσο μεγαλειώδη είναι αυτά τα έργα. Ολόκληρη η ιστορία συναντιέται σε αυτό το σημείο και είναι υπέροχο να το επισκέπτεται κάποιος” δήλωσε o κ. Hurley, σημειώνοντας ότι ο βροχερός καιρός δεν θα μπορούσε να τον αποτρέψει από αυτή την επίσκεψη στον ιερό βράχο της Ακρόπολης.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

29/03/2024
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024