Τελευταία νέα
ΑρχικήΟργανωτές ΤαξιδιώνTour OperatorsΑνησυχίες για την ασφάλεια των ferries στην Ελλάδα από βρετανούς τουριστικούς πράκτορες

Ανησυχίες για την ασφάλεια των ferries στην Ελλάδα από βρετανούς τουριστικούς πράκτορες

Τη στιγμή που ανησυχούμε για τις ταξιδιωτικές οδηγίες που εκδίδονται σε πολιτικό επίπεδο, πολύ νωρίτερα βρετανοί Tour Operators -οι παραγωγοί του τουριστικού ρεύματος- ετοιμάζουν στις νέες μπροσούρες τους προειδοποιητικά μηνύματα […]

Τη στιγμή που ανησυχούμε για τις ταξιδιωτικές οδηγίες που εκδίδονται σε πολιτικό επίπεδο, πολύ νωρίτερα βρετανοί Tour Operators -οι παραγωγοί του τουριστικού ρεύματος- ετοιμάζουν<...> στις νέες μπροσούρες τους προειδοποιητικά μηνύματα σχετικά με την ασφάλεια των επιβατηγών μας πλοίων.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με δημοσίευμα της έγκυρης βρετανικής τουριστικής εφημερίδας TTG, ο Argo<.> Holidays, εξειδικευμένος για την Ελλάδα βρετανός Tour Operator, συμπεριλαμβάνει στην έκδοση της νέας του μπροσούρας, Greece by Design, συμβουλές αποφυγής μετακινήσεων των τουριστών του με τα ελληνικά ferries.

Η γενικός διευθυντής του Argos Holidays κ. Μathilde Robert ανακοίνωσε ότι "χρησιμοποιούμε μόνο υδροπτέρυγα, αλλά μερικές φορές οι πελάτες μας παίρνουν τα ferries επειδή μπορεί να αναχωρούν πιο νωρίς. Δεν θα τους αφήνουμε πλέον να κάνουν κάτι τέτοιο. Αν είναι απόλυτη ανάγκη η χρησιμοποίηση τους, θα χρησιμοποιούμε ferries που γνωρίζουμε ότι είναι απόλυτα ασφαλή."

Σε αντίθεση όμως η εταιρία Sunvil<.> Holidays, που χρησιμοποιεί καράβια για το πρόγραμμα island-hopping το οποίο διαλέγουν το 15% της πελατείας της, δεν σκοπεύει να κάνει καμία αλλαγή. Ο γενικός διευθυντής της εταιρίας κ. Noel Josephides ανακοίνωσε ότι "χρησιμοποιούμε μόνο ναυλωμένα καράβια, ή υδροπτέρυγα νέας τεχνολογίας τα οποία είναι ολοκαίνουργα".

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
02/06/2023
01/06/2023
31/05/2023
30/05/2023
29/05/2023
26/05/2023