Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστική ΠολιτικήΤαξιδιωτικές ΟδηγίεςΝέες προειδοποιήσεις ασφαλείας για τους πολίτες των ΗΠΑ

Νέες προειδοποιήσεις ασφαλείας για τους πολίτες των ΗΠΑ

Νέα ταξιδιωτική οδηγία ανακοίνωσε το U.S. State Department σχετικά με τα ταξίδια των πολιτών των ΗΠΑ σε όλο τον κόσμο. Οι συμβουλές είναι γενικές και όχι μόνο για κάποιο συγκεκριμένο […]

Νέα ταξιδιωτική<.> οδηγία ανακοίνωσε το U.S. State Department σχετικά με τα ταξίδια των πολιτών των ΗΠΑ σε όλο τον κόσμο<…>. Οι συμβουλές είναι γενικές και όχι μόνο για κάποιο συγκεκριμένο τόπο ή χώρα.

Καταρχήν το U.S. State Department συμβουλεύει τους αμερικανούς πολίτες που θα ταξιδέψουν εκτός της χώρας τους να αποφεύγουν τα μεγάλα πλήθη γιατί εγκυμονούν κινδύνους. Τα πλήθη που μαζεύονται είτε για θρησκευτικούς λόγους είτε για να γιορτάσουν τον ερχομό της νέας χιλιετίας μπορεί να βάλουν τους αμερικανούς πολίτες σε κίνδυνο. Η ανακοίνωση αναφέρει επίσης, ότι τα μέτρα ασφάλειας στα αεροδρόμια της χώρας θα είναι ιδιαίτερα υψηλά.

Παρά την σύλληψη 13 υπόπτων στην Ιορδανία, αναφέρει η ανακοίνωση, οι οποίοι πληροφόρησαν τις αρχές της χώρας ότι σχεδιάζονται κτυπήματα σε ξενοδοχεία, ταξιδιωτικά πούλμαν, και αρχαιολογικούς χώρους των αραβικών χωρών, οι αρχές των ΗΠΑ ενημερώνουν τους πολίτες ότι δεν μπορούν να αποκλείσουν ότι μερικά κτυπήματα θα πραγματοποιηθούν.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024