Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστική ΠολιτικήΤαξιδιωτικές ΟδηγίεςΤαξιδιωτική οδηγία για την Ιαπωνία από τη Βρετανία

Ταξιδιωτική οδηγία για την Ιαπωνία από τη Βρετανία

Με συμβουλές για να αποφευχθούν τα μη ουσιώδη ταξίδα προς την Ιαπωνία εκδόθηκε νέα ταξιδιωτική οδηγία από τη Βρετανική κυβέρνηση, κυρίως λόγω των μετασεισμών και του τσουνάμι που δημιουργήθηκε. Η […]

Με συμβουλές για να αποφευχθούν τα μη ουσιώδη ταξίδα προς την Ιαπωνία εκδόθηκε νέα ταξιδιωτική οδηγία από τη Βρετανική κυβέρνηση, κυρίως λόγω των μετασεισμών και του<...> τσουνάμι που δημιουργήθηκε.

Η ιαπωνική Μετεωρολογική Υπηρεσία ανακοίνωσε προχθές ότι υπάρχει 70% πιθανότητα νέου σεισμού μεγέθους 7.0 ή και μεγαλύτερου στην ίδια περιοχή με τον προηγούμενο σεισμό ύψους 9,0 μέσα στις επόμενες 3 ημέρες. Αυτό μπορεί να προκαλέσει ένα άλλο τσουνάμι και μετασεισμικές δονήσεις άνω του μεγέθους 6,0 της κλίμακας ρίχτερ. Οι ιαπωνικές αρχές έχουν εκδώσει προειδοποίηση για να μείνει ο κόσμο μακριά από τις πεδινές παράκτιες περιοχές.

Έτσι λοιπόν καλούνται όλοι οι Βρετανοί υπήκοοι που δεν έχουν σπουδαίο λόγο για ταξίδι στην Ιαπωνία να το αναβάλουν. Επίσης, οι Βρετανικές αρχές τονίζουν ότι παρακολουθούν από κοντά και το γεγονός των πυρηνικών αντιδραστήρων. τέλος, ενημερώνει ότι τα για την κατάσταση στα αεροδρόμια τονίζοντας ότι τα αεροδρόμια των πόλεων Sendai,Sado, και Iwate είναι κλειστά, ενώ στο αεροδρόμιο του Τόκυο υπάρχουν μεγάλες καθυστερήσεις στις πτήσεις.

Εκδότης - Αρχισυντάκης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

29/05/2023
26/05/2023
25/05/2023
24/05/2023
23/05/2023
22/05/2023