Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστική ΠολιτικήΤαξιδιωτικές ΟδηγίεςΤαξιδιωτική οδηγία της Βρετανίας για την Ελλάδα
Νέα οδηγία προς Βρετανούς

Ταξιδιωτική οδηγία της Βρετανίας για την Ελλάδα

Το Υπουργείο Εξωτερικών της Βρετανίας εξέδωσε ταξιδιωτική οδηγία για “γενική απειλή εσωτερικής τρομοκρατίας”. Στην ανακοίνωση του υπουργείου αναφέρεται ακόμη ότι τον περασμένο Δεκέμβριο έλαβαν χώρα…

Το Υπουργείο Εξωτερικών της Βρετανίας εξέδωσε ταξιδιωτική οδηγία για “γενική απειλή εσωτερικής<...> τρομοκρατίας”. Στην ανακοίνωση του υπουργείου αναφέρεται ακόμη ότι τον περασμένο Δεκέμβριο έλαβαν χώρα εξεγέρσεις και βίαιες διαδηλώσεις στο κέντρο της Αθήνας και σε άλλες μεγάλες ελληνικές πόλεις. Η κατάσταση είναι τώρα ήρεμη, αν και είναι πιθανό οι απεργίες και οι διαδηλώσεις που ξεκίνησαν το φθινόπωρο του 2009 να συνεχιστούν και το νέο έτος.

“Όσοι σκοπεύουν να επισκεφθούν την Ελλάδα αυτήν την περίοδο θα πρέπει να ελέγξουν την κατάσταση με τις αεροπορικές τους εταιρείες ή τα γραφεία ταξιδίων πριν την αναχώρησή τους”, καταλήγει η ανακοίνωση.

Εκδότης - Αρχισυντάκης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

29/05/2023
26/05/2023
25/05/2023
24/05/2023
23/05/2023
22/05/2023