Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστική ΠολιτικήΤαξιδιωτικές ΟδηγίεςΤι σημαίνουν οι ‘οδηγίες’ των Αμερικανών

Τι σημαίνουν οι ‘οδηγίες’ των Αμερικανών

Με αφορμή την πρόσφατη ‘ταξιδιωτική οδηγία’ ή ‘σύσταση’ του US State Department για τα ακτοπλοϊκά ταξίδια στη χώρα μας θεωρήσαμε ότι αξίζει να διευκρινιστεί η ταξινόμηση των συστάσεων σε τρία […]

Με αφορμή την πρόσφατη 'ταξιδιωτική οδηγία' ή 'σύσταση' του US State Department για τα ακτοπλοϊκά ταξίδια στη χώρα μας θεωρήσαμε ότι αξίζει να διευκρινιστεί<...> η ταξινόμηση των συστάσεων σε τρία επίπεδα που κάνουν οι ΗΠΑ για τα ταξίδια των αμερικανών πολιτών.

Με τα 'Travel Warnings' προειδοποιεί τους αμερικανούς ότι πρέπει να αποφεύγουν τελείως τα ταξίδια σε μία συγκεκριμένη χώρα.

Με τα 'Public Announcements' ενημερώνουν για σύντομης διάρκειας απειλές για την ασφάλεια των αμερικανών πολιτών ιδίως σε περιπτώσεις επετείων τρομοκρατικών γεγονότων, απειλών για βόμβα σε αεροσκάφη κ.'α.

Τέλος, με τα 'Consular Information Sheets' δίνουν πληροφορίες για τις ταξιδιωτικές διαδικασίες σε όλα τα μέρη του κόσμου και ενημερώνουν για συνθήκες υγιεινής, μετανάστευση, διαδικασίες εισόδου στη χώρα κ.ά.

Σε ορισμένες περιπτώσεις οι συστάσεις μπορούν αφορούν μέλη των πρεσβειών όταν υπάρχει αστάθεια σε κάποια χώρα.

Επίσης, στα 'Consular Information Sheets' αναφέρονται περιπτώσεις όπου υπάρχουν προβλήματα σε μία χώρα που δεν είναι όμως τόσο σοβαρά ώστε να εκδοθεί 'Travel Warning' και παρουσιάζονται με τέτοιο τρόπο ώστε οι επίδοξοι ταξιδιώτες να κρίνουν από μόνοι τους αν θα αποφασίσουν να ταξιδέψουν στη συγκεκριμένη χώρα λαμβάνοντας τα μέτρα τους.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024