Τελευταία νέα
ΑρχικήΘαλάσσιες ΜεταφορέςΘαλάσσιος ΤουρισμόςΑναβάθμιση του λιμένα της Σούδας

Αναβάθμιση του λιμένα της Σούδας

Με βασικό στόχο την επιχειρηματική, εμπορική αλλά και τουριστική αναβάθμιση του λιμένα της Σούδας, το σύνολο των τοπικών φορέων, αλλά καιοι 4 βουλευτές του νομού Χανίων ζητούν την αναβάθμιση του. […]

Με βασικό στόχο την επιχειρηματική, εμπορική αλλά και τουριστική αναβάθμιση του λιμένα της Σούδας, το σύνολο των τοπικών φορέων, αλλά και<...>οι 4 βουλευτές του νομού Χανίων ζητούν την αναβάθμιση του. Το θέμα, συζητήθηκε σε σύσκεψη στη νομαρχία Χανίων με την παρουσία βουλευτών του νομού καθώς και των τοπικών φορέων.

Οι παριστάμενοι συμφώνησαν να διεκδικήσουν από κοινού το αίτημα, για την δημιουργία φορέα με την επωνυμία “Λιμάνι Σούδας ΑΕ” στον οποίο θα ενταχθούν όλα τα λιμάνια του νομού. Το ζητούμενο είναι, η επιχειρηματική και εμπορική αναβάθμιση του λιμανιού και των υποδομών του.

Παράλληλα βουλευτές και φορείς εντείνουν τις προσπάθειες τους για να χαρακτηρισθεί το λιμάνι της Σούδας ως λιμένας διεθνούς σημασίας και όπως ανακοίνωσε στη σύσκεψη ο βουλευτής της ΝΔ κ. Στέλιος Νικηφοράκης για το λόγο αυτό θα συναντηθεί στην Αθήνα με τον υπουργό Εμπορικής Ναυτιλίας, κ. Μανώλη Κεφαλογιάννη.

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
Ετικέτες
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024