Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστική ΠολιτικήΤουριστική ΥποδομήΧ. Παμπούκης: Οχημα αναβάθμισης για την Αττική το project στο Ελληνικό
Επενδύσεις

Χ. Παμπούκης: Οχημα αναβάθμισης για την Αττική το project στο Ελληνικό

“Το Ελληνικό είναι το όχημα που μπορεί να αναβαθμίσει την Αττική σα σύνολο και να δείξει ότι η Ελλάδα μπορεί να κάνει κάτι”, δήλωσε σε συνέντευξή του στην εφημερίδα “Βήμα […]

“Το Ελληνικό είναι το όχημα που μπορεί να αναβαθμίσει την Αττική σα σύνολο και να δείξει ότι η Ελλάδα μπορεί να κάνει κάτι”, δήλωσε σε συνέντευξή του στην<...> εφημερίδα “Βήμα της Κυριακής” ο υπουργός Επικρατείας, κ. Χάρης Παμπούκης.

Ο κ. Παμπούκης δεν προκρίνει διαγωνιστική διαδικασία, καθώς αφενός το Κατάρ έχει διαμηνύσει ότι δε θα συμμετάσχει και αφετέρου γιατί ένας διαγωνισμός μπορεί να “μπλοκάρει” το έργο για χρόνια. Υπογραμμίζει ότι η διαφάνεια μπορεί να διασφαλιστεί με πρόσκληση ανοιχτού ενδιαφέροντος, με εγγυήσεις και διεθνή σύμβαση που προσφέρει μεγαλύτερη εξασφάλιση για τα συμφέροντα του Δημοσίου, ενώ τονίζει ότι η διεθνής σύμβαση θα κατατεθεί στη Βουλή και η κυβέρνηση θα επιδιώξει τη μέγιστη δυνατή συναίνεση.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024