Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστική ΠολιτικήΤουριστική ΥποδομήΕλληνικό: Από τον παράδεισο του μεγαλύτερου πάρκου, στον εφιάλτη της μεγαλύτερης οικοδόμησης
Οικολόγοι Πράσινοι

Ελληνικό: Από τον παράδεισο του μεγαλύτερου πάρκου, στον εφιάλτη της μεγαλύτερης οικοδόμησης

Σχολιάζοντας εκ μέρους της Εκτελεστικής Γραμματείας των Οικολόγων Πράσινων το ταξίδι του κ. Παμπούκη στο Κατάρ, την υπαγωγή του Ελληνικού στη διαδικασία του fast track και την τροπολογία για την […]

Σχολιάζοντας εκ μέρους της Εκτελεστικής Γραμματείας των Οικολόγων Πράσινων το ταξίδι του κ. Παμπούκη στο Κατάρ, την υπαγωγή του Ελληνικού στη διαδικασία του<...> fast track και την τροπολογία για την ίδρυση της Ελληνικό ΑΕ, ο εκπρόσωπος Τύπου κ. Γιάννης Παρασκευόπουλος δήλωσε:

“Αξιοποίηση δημόσιας περιουσίας δε μπορεί να σημαίνει αλλαγή χρήσεων για ανοικοδόμηση ελεύθερων χώρων σε πόλεις με δραματικό έλλειμμα πρασίνου.

Η μυστική διπλωματία δισεκατομμυρίων ευρώ χωρίς στοιχειώδεις όρους διαφάνειας και η γενική δοκιμή της αντισυνταγματικής νομοθεσίας του fast-track, φοβόμαστε ότι σύντομα θα κάνουν το Βατοπέδι να μοιάζει με παιδική ζαβολιά.

Η κυβέρνηση ας μην υπολογίζει για το Ελληνικό χωρίς τον ξενοδόχο: τους πολίτες της Αττικής, που θα κάνουν το παν πολιτικά και νομικά για να αποτρέψουν έναν οικοδομικό εφιάλτη. Τα 5 δις που φιλοδοξούν να αντλήσουν για το χρέος, καμιά κυβέρνηση δεν έχει δικαίωμα να τα χρεώσει στις επόμενες γενιές”.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024