Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστική ΠολιτικήΕυρωπαϊκή ΈνωσηΕνημερωτικές εκδηλώσεις για νέες δράσεις ενίσχυσης ΜμΕ τουρισμού σε Σέρρες και Πέλλα
Τουρισμός και επιχειρηματικότητα

Ενημερωτικές εκδηλώσεις για νέες δράσεις ενίσχυσης ΜμΕ τουρισμού σε Σέρρες και Πέλλα

Ο προϋπολογισμός για τη δράση 'Ίδρυση και εκσυγχρονισμός πολύ μικρών, μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων μεταποίησης και τουρισμού' είναι 52 εκατ. ευρώ και κάθε επενδυτικό σχέδιο επιχορηγείται σε ποσοστό 45% του προϋπολογισμού του, από 100.000 έως 600.000 ευρώ.

Στις Σέρρες συνεχίζεται σήμερα, Δευτέρα 8 Απριλίου η ενημερωτική εκστρατεία της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, με σύνθημα “Η ευκαιρία που ζητάς!”, για τις δυο νέες δράσεις ενίσχυσης μικρομεσαίων επιχειρήσεων μεταποίησης, τουρισμού, εμπορίου και υπηρεσιών, συνολικού προϋπολογισμού 64 εκατ. ευρώ, στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας του ΕΣΠΑ 2014–2020.

Οι πολίτες των Σερρών θα έχουν την ευκαιρία να πληροφορηθούν αναλυτικά για τις δυο προσκλήσεις, στην ενημερωτική δράση, που πραγματοποιεί η Περιφέρεια, σε συνεργασία με το Επιμελητήριο Σερρών και τον ενδιάμεσο φορέα ΚΕΠΑ-ΑΝΕΜ. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο Επιμελητηριακό Μέγαρο Σερρών (Γ. Κωστοπούλου 2, τρίτος όροφος), με ώρα έναρξης 18.30, παρουσία του περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας κ. Απόστολου Τζιτζικώστα.

Αλλά και οι πολίτες της Πέλλας θα έχουν την ευκαιρία, την Τετάρτη 10 Απριλίου, να πληροφορηθούν αναλυτικά για τις δυο προσκλήσεις στην ενημερωτική δράση, στο Πολιτιστικό Κέντρο Έδεσσας (Περδίκα και Καπετάν Γαρέφη), με ώρα έναρξης 18.30, παρουσία του κ. Τζιτζικώστα.

Στόχος των εκδηλώσεων είναι η ενημέρωση και κινητοποίηση του επιχειρηματικού δυναμικού των δύο πόλων, καθώς και η ενεργοποίηση νέων ανθρώπων και εν δυνάμει επιχειρηματιών, που θέλουν να δημιουργήσουν τη δική τους επιχείρηση, ώστε να αξιοποιήσουν τα 64 εκατ. ευρώ της δημόσιας δαπάνης που διατίθενται.

Στην εκδήλωση οι ενδιαφερόμενοι θα έχουν τη δυνατότητα να πληροφορηθούν για τις δράσεις, να απευθύνουν ερωτήσεις και να αποκτήσουν μια ολοκληρωμένη εικόνα που θα τους βοηθήσει να υποβάλουν πλήρεις αιτήσεις.

Ο προϋπολογισμός για τη δράση “Ίδρυση και εκσυγχρονισμός πολύ μικρών, μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων μεταποίησης και τουρισμού” είναι 52 εκατ. ευρώ και κάθε επενδυτικό σχέδιο επιχορηγείται σε ποσοστό 45% του προϋπολογισμού του, από 100.000 έως 600.000 ευρώ.

Η Δημόσια Δαπάνη και των δύο δράσεων συγχρηματοδοτείται από Εθνικούς Πόρους και το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΤΠΑ) στο πλαίσιο του Ε.Π. της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας (ΠΕΠ ΚΜ).

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024