Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροδρόμιαΕπιστολή της νομάρχου Ηρακλείου στο ΥΠΕΧΩΔΕ για το νέο αεροδρόμιο στο Καστέλλι
Μελέτη περιβαλλοντικών επιπτώσεων της οδικής σύνδεσης

Επιστολή της νομάρχου Ηρακλείου στο ΥΠΕΧΩΔΕ για το νέο αεροδρόμιο στο Καστέλλι

Επιστολή έστειλε η νομάρχης Ηρακλείου κα Βαγγελιώ Σχοιναράκη – Ηλιάκη στον υπουργό ΠΕ.ΧΩ.Δ.Ε. καλώντας το υπουργείο να παρουσιάσει τη μελέτη περιβαλλοντικών επιπτώσεων της οδικής σύνδεσης του νέου διεθνούς αεροδρομίου στο […]

Επιστολή έστειλε η νομάρχης Ηρακλείου κα Βαγγελιώ Σχοιναράκη – Ηλιάκη στον υπουργό ΠΕ.ΧΩ.Δ.Ε. καλώντας το υπουργείο<…> να παρουσιάσει τη μελέτη περιβαλλοντικών επιπτώσεων της οδικής σύνδεσης του νέου διεθνούς αεροδρομίου στο Καστέλλι με τον Β.Ο.Α.Κ. και την πόλη του Ηρακλείου. Συγκεκριμένα, στην επιστολή της η κα Σχοιναράκη αναφέρει:

“Κύριε Υπουργέ, όπως έχουμε ήδη συζητήσει, το θέμα του νέου αεροδρομίου (Α/δ) Καστελλίου είναι το πιο σπουδαίο αναπτυξιακό έργο της περιφέρειας Κρήτης, την τρέχουσα περίοδο. Και όπως ενεργήσαμε ως Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Ηρακλείου για το θέμα της Μ.Π.Ε. του αεροδρομίου (πριν από δύο μήνες) με δημόσιες παρουσιάσεις της μελέτης και με τοπική (νομαρχιακή) διαβούλευση, το ίδιο θα πράξουμε και τώρα για το θέμα της οδού σύνδεσης του αεροδρομίου με τον ΒΟΑΚ και την πόλη του Ηρακλείου.

Σας καλούμε (ως ΥΠΕΧΩΔΕ) να παρουσιάσετε τη σχετική μελέτη της οδικής σύνδεσης την 10η ή 13η Ιουλίου 2009 σε ειδική συνεδρίαση στη Νομαρχία, στο Ηράκλειο Κρήτης, προκειμένου να υπάρξει σφαιρική ενημέρωση και διάλογος επί του θέματος”.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024