Τελευταία νέα
HomeΔιαμονή-ΔιατροφήΞενοδοχείαΗ Invest in Greece εξακολουθεί να υποστηρίζει την επένδυση Atalanti Hills
Ανακοίνωση της εταιρείας

Η Invest in Greece εξακολουθεί να υποστηρίζει την επένδυση Atalanti Hills

Σε συνέχεια δημοσιευμάτων της 20ης Ιανουαρίου 2010, με θέμα τις καθυστερήσεις που σημειώνονται στην αδειοδότηση και υλοποίηση της σύνθετης τουριστικής επένδυσης Atalanti Hills, συμφερόντων της εταιρείας Λοκρός στην Αταλάντη Φθιώτιδας […]

Σε συνέχεια δημοσιευμάτων της 20ης Ιανουαρίου 2010, με θέμα τις καθυστερήσεις που σημειώνονται στην αδειοδότηση και υλοποίηση της<...> σύνθετης τουριστικής επένδυσης Atalanti Hills, συμφερόντων της εταιρείας Λοκρός στην Αταλάντη Φθιώτιδας και με αφορμή την αναφορά από τον εκπρόσωπο της επενδυτικής εταιρείας, κ. Γεώργιο Σαββίδη, στην εταιρεία Invest in Greece (πρώην Ελληνικό Κέντρο Επενδύσεων) και τις υπηρεσίες που προσέφερε, επισημαίνονται τα εξής:

“H εταιρεία Invest in Greece έχει εξαντλήσει τα όρια των αρμοδιοτήτων της, όσον αφορά στη διευκόλυνση και υποστήριξη με στόχο την υλοποίηση τηςεπένδυσης `Atalanti Hills`. Η χορήγηση των απαραίτητων αδειών για την ολοκλήρωση του έργου ανήκει, κατά αρμοδιότητα, στα οικεία υπουργεία. Η Invest in Greece, ανταποκρινόμενη πλήρως στον στρατηγικό της ρόλο, έχει ήδη παρέμβει σε όλα τα επίπεδα της ιεραρχίας των αρμόδιων υπηρεσιών, υπογραμμίζοντας παράλληλα, με κάθε ευκαιρία τη σπουδαιότητα της επένδυσης για την εθνική οικονομία, ώστε να επιταχυνθεί ο έλεγχος των αιτήσεων της `Λοκρός` για την αδειοδότηση.

Για τα ελληνικά δεδομένα η συγκεκριμένη επένδυση αποτελεί έργο ιδιαίτερα μεγάλου μεγέθους και πολυπλοκότητας, η οποία από το ξεκίνημά της αντιμετωπίζει κρίσιμα θέματα, που αφορούν στο ιδιοκτησιακό καθεστώς, καθώς και στον χαρακτηρισμό της έκτασης γης, όπου θα αναπτυχθεί η επένδυση. Για την επίλυση των θεμάτων αυτών έχουν εμπλακεί οι αρμόδιες κρατικές νομικές υπηρεσίες.

Η εταιρεία Invest in Greece εξακολουθεί να παρακολουθεί και να υποστηρίζει την επένδυση Atalanti Hills, στο πλαίσιο των καθορισμένων από το νόμο αρμοδιοτήτων της”.

Βίκυ Καραντζαβέλου
Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

24/07/2024
23/07/2024
22/07/2024
19/07/2024
18/07/2024
17/07/2024