Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΙσχυρό επενδυτικό ενδιαφέρον για το Ξενία Σκιάθου
Επενδύσεις

Ισχυρό επενδυτικό ενδιαφέρον για το Ξενία Σκιάθου

Τέσσερις είναι οι ενδιαφερόμενοι επενδυτικοί όμιλοι για την τουριστική αξιοποίηση του Ξενία Σκιάθου. Το ΤΑΙΠΕΔ δεν έχει δεχθεί έως σήμερα προσφορές για τα Ξενία στην Τσαγκαράδα και την Άνδρο.

Το Ταμείο Αξιοποίησης Ιδιωτικής Περιουσίας του Δημοσίου (ΤΑΙΠΕΔ) ανακοίνωσε το ενδιαφέρον τεσσάρων επενδυτικών ομίλων, οι οποίοι κατέθεσαν δεσμευτικές προσφορές για την ανάπτυξη τυο Ξενία Σκιάθου.

Πιο συγκεκριμένα, οι ενδιαφερόμενοι είναι οι:

  • Dimand Real Estate Development
  • Pavlos Togkas
  • South-East Sporades Consortium
  • TE.NA

Η ανάπτυξη του ακινήτου, το οποίο παραμένει ανεκμετάλλευτο για πολλά χρόνια, θα συνεισφέρει στο τουριστικό προϊόν της περιοχής.

Το ΔΣ του ΤΑΙΠΕΔ, στην επόμενη συνάντησή του, θα αποφασίσει για την αξία των κατατεθουσών προσφορών και θα προχωρήσει στο άνοιγμα των οικονομικών προσφορών. Το ΤΑΙΠΕΔ δεν έχει δεχθεί έως σήμερα προσοφορές για τα Ξενία στην Τσαγκαράδα και την Άνδρο. Το ταμείο θα εκτιμήσει όλα τα εναλλακτικά ενδεχόμενα, έτσι ώστε να προχωρήσει το ταχύτερο δυνατό στη εκμετάλλευση και αυτών των ακινήτων.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

29/03/2024
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024