Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροδρόμιαΛεωφορειακές γραμμές συνδέουν το Αεροδρόμιο Λάρνακας με πόλεις της Κύπρου
Κυπριακός Οργανισμός Τουρισμού

Λεωφορειακές γραμμές συνδέουν το Αεροδρόμιο Λάρνακας με πόλεις της Κύπρου

Ένα ακόμη βήμα για τον εμπλουτισμό του τουριστικού προϊόντος της Κύπρου έχει πραγματοποιηθεί. Για την καλύτερη εξυπηρέτηση των επισκεπτών του νησιού έχουν οριστεί τακτικά δρομολόγια λεωφορείων, τα οποία συνδέουν τις […]

Ένα ακόμη βήμα για τον εμπλουτισμό του τουριστικού προϊόντος της Κύπρου έχει πραγματοποιηθεί. Για την καλύτερη εξυπηρέτηση των επισκεπτών του νησιού έχουν οριστεί τακτικά δρομολόγια λεωφορείων, τα οποία συνδέουν τις πόλεις<...>με το Αεροδρόμιο Λάρνακας. Το βήμα αυτό, όπως υπογραμμίζει σε ανακοίνωση του ο Κυπριακός Οργανισμός Τουρισμού (ΚΟΤ), δίνει τη δυνατότητα στους επισκέπτες να μετακινούνται εύκολα από και προς το αεροδρόμιο με χαμηλό κόστος.

Πιο αναλυτικά, το δρομολόγιο που συνδέει το αεροδρόμιο Λάρνακας με την Λευκωσία αναχωρεί από τον χώρο στάθμευσης της Ξενοδοχειακής Σχολής στη Λευκωσία και κατά τη διάρκεια της διαδρομής το λεωφορείο δεν κάνει στάσεις. Η τιμή του εισιτηρίου έχει καθοριστεί στα 5 ευρώ ανά επιβάτη και δεν υπάρχει χρέωση για τις αποσκευές.

Η διαδρομή που συνδέει την Πάφο και την Λεμεσό με το Αεροδρόμιο Λάρνακας, αλλά και τις δύο πόλεις μεταξύ τους, ξεκινάει από τον κεντρικό σταθμό Καραβέλλα (Πάφος) με ενδιάμεσες στάσεις στο Λιμανάκι της Κάτω Πάφου και στη Λεμεσό στην Εκκλησία του Αγίου Γεωργίου της Χαβούζας για να καταλήξει στο Αεροδρόμιο Λάρνακας.

Η τιμή του εισιτηρίου αυτής της διαδρομής έχει καθοριστεί στα 7 ευρώ ανά άτομο ανά διαδρομή (Πάφος – Λεμεσός 7 ευρώ και Λεμεσός – Αεροδρόμιο Λάρνακας 7 ευρώ) χωρίς χρέωση για τις αποσκευές.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

29/03/2024
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024