Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροδρόμιαΝα λειτουργήσει το αεροδρόμιο της Ανδραβίδας και για πολιτικούς και τουριστικούς σκοπούς

Να λειτουργήσει το αεροδρόμιο της Ανδραβίδας και για πολιτικούς και τουριστικούς σκοπούς

Ο υπουργός Τουριστικής Ανάπτυξης κ. Δημήτρης Αβραμόπουλος, κατά την σύσκεψη που έγινε προχτές στο Δημαρχείο του Πύργου Ηλείας, έδωσε ιδιαίτερη έμφαση στη λειτουργία του στρατιωτικού αεροδρομίου της Ανδραβίδας, η οποία πρέπει να διευρυνθεί και για…

Ο υπουργός Τουριστικής Ανάπτυξης κ. Δημήτρης Αβραμόπουλος, κατά την σύσκεψη που έγινε προχτές στο Δημαρχείο του Πύργου Ηλείας, έδωσε<...> ιδιαίτερη έμφαση στη λειτουργία του στρατιωτικού αεροδρομίου της Ανδραβίδας, η οποία πρέπει να διευρυνθεί και για πολιτικούς σκοπούς. Χαρακτηριστικά, ο κ. Αβραμόπουλος, σύμφωνα με τοπικά δημοσιεύματα, δήλωσε ότι “πρέπει να γίνουν δρόμοι, να λειτουργήσει το Αεροδρόμιο της Ανδραβίδας για πολιτικούς και τουριστικούς σκοπούς και να βελτιωθεί η πρόσβαση στην περιοχή”, θεωρώντας την αεροπορική κάλυψη της περιοχής ως προϋπόθεση για την περαιτέρω τουριστική της ανάπτυξη.

Μάλιστα, επικροτώντας την θέση που εξέφρασε ο υπουργός Τουριστικής Ανάπτυξης και που συνάδει με τις διεκδικήσεις των φορέων του Νομού Ηλείας, η βουλευτής κ. Κρινιώ Κανελλοπούλου πρόσθεσε πως “υπάρχει και το αεροδρόμιο του Επιταλίου το οποίο θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί ως εφεδρικό για να καλύψει ανάγκες τουριστών που προορίζονται για ολιγόωρη επίσκεψη στην Αρχαία Ολυμπία”.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

11/12/2023
08/12/2023
07/12/2023
06/12/2023
05/12/2023
04/12/2023