Τελευταία νέα
ΑρχικήΘαλάσσιες ΜεταφορέςYachtingΝτροπή και αίσχος για τη Μαρίνα Αργοστολίου, συνεδριακό κέντρο στην Κεφαλονιά
Aρης Σπηλιωτόπουλος

Ντροπή και αίσχος για τη Μαρίνα Αργοστολίου, συνεδριακό κέντρο στην Κεφαλονιά

Ο Υπουργός Τουριστικής Ανάπτυξης κ. Aρης Σπηλιωτόπουλος, μετά τη συνάντηση που είχε με τον Δήμαρχο Αργοστολίου κ. Γιώργο Τσιλιμιδό, προέβη στην ακόλουθη δήλωση: «Συζητήσαμε με τον Δήμαρχο Αργοστολίου, το πως μπορούμε να δραστηριοποιηθούμε από κοινού, προκειμένου να

Ο Υπουργός Τουριστικής Ανάπτυξης κ. Aρης Σπηλιωτόπουλος, μετά τη συνάντηση που είχε με τον Δήμαρχο Αργοστολίου κ. Γιώργο Τσιλιμιδό, προέβη στην<...> ακόλουθη δήλωση:

«Συζητήσαμε με τον Δήμαρχο Αργοστολίου, το πως μπορούμε να δραστηριοποιηθούμε από κοινού, προκειμένου να αξιοποιήσουμε κάποια σημεία και κάποιες δράσεις που υπάρχουν στο Αργοστόλι για την τουριστική ανάπτυξη της περιοχής και της πόλης. Μάλιστα συμφωνήσαμε να υπάρξει άμεσα αξιοποίηση του χώρου του ΞΕΝΙΑ με ένα μπουτίκ ξενοδοχείο και ένα σύγχρονο συνεδριακό κέντρο, ώστε να μπορεί, κατά αυτόν τον τρόπο, να λειτουργεί καθΆ όλη την διάρκεια του έτους, ακόμη και τους χειμερινούς μήνες προσελκύοντας όσο το δυνατόν περισσότερους επισκέπτες στο Αργοστόλι και, γενικά, την Κεφαλονιά. Και βέβαια θα είμαστε από κοινού σε επικοινωνία, έτσι ώστε, όπου χρειάζεται, να υπάρξει ενίσχυση του Αργοστολίου. Ήδη σήμερα παίζει ένα διαφημιστικό, για να μπορέσουμε να διασκεδάσουμε τις όποιες εντυπώσεις δημιουργήθηκαν από τους σεισμολάγνους και οι οποίοι προκάλεσαν κάποια προσωρινή ζημιά στην Κεφαλονιά. Με αυτό το διαφημιστικό επιδιώκουμε να δείξουμε ότι ο μόνος σεισμός που γίνεται είναι από την τεράστια αύξηση της τουριστικής κίνησης στο Αργοστόλι και την Κεφαλονιά. Μια αύξηση που έχει αγγίξει το 18% και θα αυξηθεί ακόμα περισσότερο όταν θα προστεθούν και οι Έλληνες επισκέπτες».

Μετά την επίσκεψη του ο Υπουργός στις εγκαταστάσεις της μαρίνας Αργοστολίου προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

«Μόνο δύο λέξεις μπορούν να χαρακτηρίσουν τη σημερινή κατάσταση στη μαρίνα Αργοστολίου: Ντροπή και αίσχος! Ντροπή και αίσχος για την εγκληματική αδιαφορία όσων, επί οκτώ ολόκληρα χρόνια, άφησαν να ρημάζουν τα λεφτά του Έλληνα φορολογούμενου, τα οποία προορίζονταν για να φτιάξουν έναν χώρο στην Κεφαλονιά, τη μαρίνα Αργοστολίου. Και επί οκτώ χρόνια την άφησαν έρημη στη τύχη της, μετατρέποντας την σε χώρο ερωτικής συνεύρεσης και σύναξης διαφόρων για χρήση ναρκωτικών. |Αυτή η κατάσταση δεν πάει άλλο. Από τη πρώτη στιγμή είπα στους συνεργάτες μου «ως εδώ και μη παρέκει». Και σε οχτώ μήνες πρέπει να τρέξουν και να κάνουν όσα δεν έγιναν στα οχτώ χρόνια που πέρασαν. ΓιΆ αυτό, μέχρι τέλος Αυγούστου, ολοκληρώνεται ο διαγωνισμός και επιτέλους θα υπάρξει ανάδοχος να διαχειριστεί τη μαρίνα. Εάν υπάρχουν ευθύνες, θα βρούμε σε ποιους ανήκουν και οι ευθύνες αυτές θα αποδοθούν. Από εκεί κι έπειτα, η μαρίνα αυτή πρέπει να αποδοθεί στο λαό της Κεφαλονιάς, και επιτέλους, να γίνει πόλος έλξης τουριστικών σκαφών και όχι εγκληματικών στοιχείων».

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024