Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΞενοδοχείαΌμιλος Μαντωνανάκη: Επενδύσεις 50 δισ. δρχ.

Όμιλος Μαντωνανάκη: Επενδύσεις 50 δισ. δρχ.

Επενδύσεις που θα ξεπεράσουν τα 50 δισ. δρχ. την προσεχή τετραετία προγραμματίζει ο Όμιλος ξενοδοχείων Μαντωνανάκη με στόχο τον περαιτέρω εκσυγχρονισμό και επέκταση των μονάδων του. Εξάλλου, ο Όμιλος Μαντωνανάκη […]

Επενδύσεις που θα ξεπεράσουν τα 50 δισ. δρχ. την προσεχή τετραετία προγραμματίζει ο Όμιλος ξενοδοχείων Μαντωνανάκη<.><...> με στόχο τον περαιτέρω εκσυγχρονισμό και επέκταση των μονάδων του.

Εξάλλου, ο Όμιλος Μαντωνανάκη σε συνεργασία με την εταιρία "Ερμής Α.Ε.", του κατασκευαστικού ομίλου ΓΕΚ, μετά την ολοκλήρωση της αγοράς της παραθαλάσσιας έκτασης στην Ελούντα, θα αναπτύξει ένα πρόγραμμα κατασκευής πολυτελών κατοικιών στη φιλοσοφία "Ελούντα" που θα πωληθούν σε Έλληνες και ξένους ενδιαφερόμενους. Στην ίδια έκταση θα δημιουργηθεί ένα πρότυπο Κέντρο Υγείας – Διαιτητικής Διατροφής και SPA, υψηλών προδιαγραφών.

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του Ομίλου, το ξενοδοχειακό του συγκρότημα "Καλημέρα Κρήτη", ψηφίστηκε από τους πελάτες του κορυφαίου τουριστικού οργανισμού της Ευρώπης TUI μεταξύ των 100 καλύτερων ξενοδοχείων διακοπών στο κόσμο, με τα οποία συνεργάζεται η TUI. Στο συγκεκριμένο συγκρότημα ο Όμιλος προγραμματίζει επενδύσεις οκτώ δισ. δρχ. την προσεχή τριετία. Μεταξύ άλλων θα δημιουργηθεί νέο ξενοδοχειακό συγκρότημα πολυτελείας και κέντρο θαλασσοθεραπείας σε γειτονική έκταση.

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
Ετικέτες
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024